BASCHET | Phoenix, înfrângere în fața ultimei clasate

BASCHET | Phoenix, înfrângere în fața ultimei clasate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Phoenix a pierdut, scor 91-99 (45-50), în fața formației Politehnica Iași, în meciul restant disputat duminică seara, în deplasare. Partida a fost extrem de echilibrată, în ciuda diferenței valorice dintre cele două adversare, Phoenix - locul 8, Iași - locul 12 (cu o singură victorie).

Cel mai bun jucător de la Phoenix a fost Gugino, cu 20 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Ceilalți marcatori ai echipei gălățene au fost: Miller și Hadzifezovici - cu câte 19 puncte, Artino 13 p, Măciucă 9 p, Kalve 4 p, Pavlovici și Petrișor - câte 3 p, Dragoș Andrei 1 punct. Din lot a lipsit coordonatorul american, Threatt, nerefăcut încă după accidentarea dinaintea Cupei României.

Următorul meci al Phoenix va avea loc pe 3 martie, în deplasare, la CSU Sibiu.


Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, mâine (ora 19,00), cu Politehnica Iaşi, un meci restant din cadrul etapei a 13-a din Liga Naţională. Formaţia gălăţeană abordează jocul de pe poziţia a opta (24 puncte), la egalitate cu SCM "U" Craiova (care are o restanţă, tot cu Iaşiul), în timp ce adversarii se află pe ultimul loc. În tur, Phoenix s-a impus, scor 79-70. Conducerea tehnică a echipei din Galaţi speră în revenirea coordonatorului Jarvis Theatt, accidentat înainte de meciul cu CSM Oradea.

Citit 1171 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.