OȚELUL, încă un succes clar în "amicalele iernii"
Foto: ascotelul.ro

OȚELUL, încă un succes clar în "amicalele iernii"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

SC Oţelul Galaţi a obţinut, sâmbătă, a doua victorie clară din seria meciurilor amicale ale iernii: scor 9-1, în faţa formaţiei Viitorul Ianca - liderul Ligii a IV-a din judeţul Brăila. Golurile gălăţenilor au fost marcate de Muscă (min. 5, 53, 60, 83), Crihană (min. 25), Bahnaşu (min. 31, 50, 79) şi un autogol al gazdelor (min. 75). Antrenorul Alexandru Ciobanu a utilizat următoarea formulă: Vlasie - Oprea, Gâţă, Ilie, Sevastian - Crihană, M. Vlad - Stoian, Silvestre, Bahnaşu - Muscă. Au mai evoluat: Al. Vasile şi Al. David.

Următorul meci de verificare al gălăţenilor, al cincilea, va avea loc pe 21 februarie, cu AFC Metalul Buzău (locul 5 în Seria a II-a a Ligii a III-a), şi se va disputa la Schela.

Cele două meciuri pierdute au fost la scorul de 1-0, în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila, respectiv, Academica Clinceni, iar prima victorie a fost 6-0 cu CSM Rm.Sărat.

Altfel, campionatul Ligii a III-a se reia pe 3 martie, cu etapa a 16-a. SC Oţelul va avea rundă liberă, în urma retragerii formaţiei Metalosport, cu care trebuia să joace în prima etapă a returului.

Citit 2082 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.