VOLEI MASCULIN | Arcada, VICTORIE în faţa vicecampioanei
Foto: Sonia Baciu

VOLEI MASCULIN | Arcada, VICTORIE în faţa vicecampioanei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Băieţii de la Arcada au câştigat, scor 3-1 (24-26, 25-23, 28-26, 25-23), în faţa formaţiei SCM "U" Craiova - vicecampioana, sâmbătă seară, în meciul disputat în deplasare şi contând pentru penultima etapă a Diviziei A1 de volei masculin.

Antrenorii Nicuşor Harabagiu şi Marian Apostu au început cu sextetul: Cristudor, Rangel, Gontariu, Bala, Spînu, Despotovski - Feher (libero). Au mai intrat: Majstorovici, Suljagici, Miseikis şi Filippov.

Antrenorul Nicu Harabagiu spunea că meciul a fost câştigat în urma unei gestionări pe finalul seturilor. "Un joc foarte echilibrat, cu multe răsturnări de situaţii şi cu multă presiune. Ne-am apropiat succesul şi graţie unei bune gestionări a finalurilor de set. După meciul de la Timişoara, urmează o scurtă pauză competiţională, iar din 3 martie vom disputa meciurile din play-off, în care vor fi angrenate primele şase echipe. Vor fi încă zece meciuri, tur-retur, în care se va stabili campioana, podiumul şi echipele ce vor evolua în competiţiile europene", ne-a declarat tehnicianul gălăţean.

Luni, 19 februarie 2018, de la ora 17,00, Arcada va juca, tot în deplasare, cu CSU "Universitatea de Vest" Timişoara (ultima clasată), în ultimul meci al sezonului regulat.

CS Universitatea, doar un punct

În Sala "Dunărea", în ultima etapă a Diviziei A2, CSU Galaţi a primit vizita bucureştencelor de la Rapid. Apriori, un meci dezechilibrat faţă de realizările de până acum ale celor două combatante: locul 1, cu 37 puncte, faţă de locul 3, cu 28 puncte. La faţa locului, însă, problemele au stat cu totul altfel. Rapidistele au intrat hotărâte în joc şi după două seturi se aflau într-un avantaj nesperat. De aici a început cursa de "urmărire" a elevelor Ilenei Berdilă, care au reuşit să egaleze situaţia, după aproape două ore de joc. Decisivul a fost, de asemenea, palpitant: "studentele" n-au reuşit să se desprindă, în timp ce oaspetele şi-au continuat jocul bun. În aceste condiţii, succesul a revenit rapidistelor, cu scorul de 3-2 (32-30, 27-25, 18-25, 23-25, 15-13).

Făcând bilanţul meciurilor din sezonul regulat, CSM a acumulat 12 victorii şi două înfrângeri în care a acumulat câte un punct, în total 38, în timp ce Rapid a rămas pe locul 3, cu 30 de puncte.

La gălăţence a fost rulat aproape întregul lot: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Iuliana Cazamir, Anamaria Berdilă, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi - Ionela Vlad (libero). Au mai jucat: Cristina Artimov, Corina Vasilie, Camelia Vasile, Violeta Stan şi Ioana Ştefu.

Urmează o pauză de două săptămâni, după care competiţia se va relua cu prima fază a playoff-ului. CS Universitatea, din postura de lider, va juca cu ultima clasată - Top Volei Constanţa, după sistemul "două victorii din trei meciuri".

Citit 1326 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.