Nume grele ale K1 intră, vineri, în luptă

Nume grele ale K1 intră, vineri, în luptă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patinoarul din Galaţi găzduieşte, vineri, 23 februarie 2018, un eveniment de kick-boxing profesionist, al cincilea sub brandul "Colosseum Tournament", în colaborare cu Federaţia Română de Kempo. Gala "Battle of Danubius", organizată de promotorul Gabriel Georgescu, va începe la ora 18,30 şi va fi alcătuită din 18 meciuri, din care 14 vor fi transmise în direct de Digi Sport, de la ora 20.00.

Capul de afiş va fi disputa dintre Ionuţ "Pitbull" Atodiresei, care va lupta cu unul dintre cei mai buni sportivi din Republica Moldova, Cristina "Mongol" Stancu o va înfrunta pe Katerina "The Dog" Abdalla - campioana Greciei, în timp ce Sebastian Cozmâncă va urca în ring cu un american de origine germană, campion absolut al Germaniei la MMA, pe care în ultimii doi nu l-a învins nimeni.

Gala "Battle of Danubius" şi-a primit numele ca urmare a legăturii Galaţiului cu Dunărea. "Ne-am legat de Dunăre, căci ea este legată de Galaţi. Avem gălăţeni care se bat şi sunt sigur că în viitoarea ediţie vom avea şi mai mulţi. Aveţi sportivi valoroşi şi o mare orientare spre sport. Pentru noi este o provocare să desfăşurăm această gala într-un patinoar. Am mai avut o ediţie pe stadion, o alta la Mamaia, dar şi în Polivalenta de la Bucureşti. Cred că va fi un succes", a declarat Gabriel Georgescu, la emisiunea "Divizia Locală", de la Digi 24 Galaţi.

Printre cei care vor intra în luptă vineri se află: Viorel Butnaru, Alin Pricopie, Adrian Florea şi Dan Petcu - toţi din Galaţi, Amansio Paraschiv (Ploieşti), Dan Hurduc şi Alex Voicu (Scorpions Iaşi) sau Costel Paşniciuc, revenit în circuit după o pauză mai lungă.

Biletele de acces la gală costă 30 de lei - în tribune şi se găsesc pe eventim.ro, dar şi la casele de bilete ale Patinoarului Galaţi. "Sperăm să avem încă un eveniment cu casa închisă", a declarat Georgescu. În precedentele ediţii ale "Colosseum", recordul de asistenţă s-a înregistrat în iunie 2017, la Ploieşti, când în tribunele Stadionului "Ilie Oană" au fost prezenţi 6.000 de spectatori.

Acest eveniment este sprijinit de către municipalitate, care a pus "la bătaie", cu titlu gratuit, Patinoarul "Dunărea", precum şi ringul de box.

Citit 6343 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2018 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.