OȚELUL, al treilea succes la rând
Foto: ascotelul.ro

OȚELUL, al treilea succes la rând
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

SC Oţelul Galaţi a obţinut cel de-al treilea succes al iernii, după ce a învins, scor 2-0 (1-0), formaţia AFC Metalul Buzău, ocupanta locului 5 din Seria a II-a a Ligii a III-a, într-o partidă amicală ce s-a disputat în localitatea gălăţeană Schela. Golurile oţelarilor au fost marcate de Ruben Silvestre şi Bogdan Danciu, noul jucător roş-alb-albastru.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Udeanu - Al. David, R. Moglan, B. Matei, Manău - Crihană, Necşulescu - Al. Vasile, Bîrlădeanu, Stoian - Silvestre.

În minutul 42, George Bîrlădeanu a fost eliminat pentru proteste, locul acestuia în teren fiind luat, după pauză, de Bogdan Danciu. În repriza secundă, au mai evoluat: Vlasie, Oprea, Gâţă, Sevastian, Chiriac, Bahnaşu şi Cârjan.

Următorul meci amical va avea loc sâmbătă, 24 februarie, în compania formaţiei ACS Sportul Chiscani, ocupanta locului 13 în Seria a II-a a Ligii a III-a, zilele următoare urmând să fie anunţate ora şi locul de desfăşurare.

Altfel, juniorul Ştefan Stancu, legitimat la Sporting Lieşti, a fost convocat la naţionala Under 18. "Stancu a fost urmărit în mai multe partide de un referent zonal al Departamentului de Scounting al FR Fotbal, iar pe 4 martie va merge la Bucureşti, la o convocare a naţionalei U18. Acesta este primul jucător din istoria Lieştiului convocat la echipa naţională", a apărut pe pagina oficială a clubului Sporting Lieşti.

Citit 1870 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2018 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.