A fost greu și la Cisnădie pentru CSU Danubius
Foto: foto Sonia Baciu

A fost greu și la Cisnădie pentru CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CSU Danubius nu reușește să se scape de ”sindromul înfrângerilor”. Sâmbătă a jucat la Măgura Cisnădie, echipă ce ocupă locul patru în Liga Națională. Un meci în care stafful și jucătoarele noastre își puseseră speranțe. Pe teren, însă...

La pauză a fost 9-7, iar în minutul 54 scorul a fost și mai strâns, 16-15, ivindu-se o brumă de speranță în tabăra gălățeană. Din păcate, din acest moment au înscris numai sibiencele, ducând la finalul de 20-15. ”Nu am reușit mare lucru nici în acest meci. Între alte motive, nucleul restrâns al jucătoarelor care pot face față în prima ligă și sprijinul redus al celor de pe bancă. Vom lupta în continuare pentru redresarea situație. Primul prilej îl avem peste două zile, în meciul cu Rapid”, a spus antrenorul Valeriu Costea.

Și în acest meci s-a ratat de la 7 metri, din patru astfel de faze au fost fructificate doar două.

Iată și jucătoarele care au evoluat la Cisnădie: Elena Șerban, Emilia Anghel, Roxana Caragea - Denisa Șelever, Andreea Mihart, Andreea Taivan, Cristina Clisu, Tamara Bokarici, Nicoleta Safta, Daciana Balaban, Dajana Jovanoska, Alla Șeiko, Iulia Stroia și Cristina Marcu.

După acest rezultat, CSU Danubius se menține pe locul 12 în clasamentul LN. Meciul următoarei etape va avea loc miercuri, ora 17,00, la Sala ”Dunărea”, în compania formației Rapid București - locul 13.

Citit 1121 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.