UPDATE | Partida cu Dinamo, AMÂNATĂ din cauza vremii
Foto: Sonia Baciu

UPDATE | Partida cu Dinamo, AMÂNATĂ din cauza vremii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE | Din cauza vremii nefavorabile și a drumurilor închise spre și dispre București, partida de baschet dintre Phoenix Galați și Dinamo București din această seară a fost amânată pentru săptămâna viitoare (7 martie). Totuși, conducerea clubului gălățean îi așteaptă pe suporteri pentru a asista la un antrenament deschis, de la ora 19,00. Acesta este al doilea meci al zilei amânat, după cel de handbal feminin, dintre CSU Danubius și Rapid București.


Phoenix, în formulă completă cu Dinamo | Echipa masculină de baschet Phoenix va juca astăzi, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor "Dunărea", cu formaţia Dinamo - ocupanta ultimului loc, într-un meci contând pentru etapa a 19-a din Liga Naţională.

Gălăţenii abordează meciul de pe locul al şaptelea (25 de puncte) şi vin după o înfrângere surprinzătoare în faţa penultimei clasate - Politehnica Iaşi, scuzabilă doar prin prisma absenţei coordonatorului american Jarvis Threatt, accidentat. Threatt s-a recuperat şi va reveni în partida de astăzi, astfel că este de aşteptat un spectacol ofensiv cel puţin la nivelul celui din duelul direct din tur, când Phoenix s-a impus cu scorul de 102-61. De altfel, Dinamo este "victima" preferată a formaţiei gălăţene, încă din sezonul în care promovau împreună (2015-2016), de atunci Phoenix câştigând cinci dintre cele şapte meciuri directe.

Din sezonul regulat, care se va încheia pe 24 martie, Phoenix mai are de disputat patru partide, cu CSU Sibiu (acum pe locul 2 în LN), SCM Timişoara (locul 3), U BT Cluj (locul 1) şi SCM "U" Craiova (locul 8, 24 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat decât Phoenix).

Victorii în campionatul juniorilor

Două dintre echipele de juniori Phoenix LPS au participat la al doilea turneu din cadrul Campionatului Regional Moldova, la categoria Under 12. Phoenix LPS 1 (antrenor Cristina Nini) a avut patru victorii, 39-18 cu Phoenix Suceava, 51-38 cu Triumph Rădăuţi, 66-10 cu  Wurbrand Iaşi și 55-25 cu Phoenix LPS 2, respectiv, o înfrângere, 38-44 cu Sto Mart Iaşi.

Phoenix LPS 2 (antrenor Cosmin Ştefănescu), având copii cu un an mai mici decât celelalte competitoare, a pierdut toate cele cinci meciuri, cu următoarele rezultate: 21-29 cu Triumph Rădăuţi, 25-56 cu Phoenix Suceava, 20-43 cu Sto Mart Iaşi, 31-34 cu Wurbrand Iaşi şi 25-55 cu Phoenix LPS 1.

Ambele echipe de juniori vor participa în vară la întrecerile Ligii Naţionale de minibaschet, programate să se desfăşoare la Mangalia.

Citit 1220 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2018 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.