Arcada şi CSU, start în faza secundă

Arcada şi CSU, start în faza secundă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În acest weekend, voleiul este la putere, la Galaţi! Astăzi, în Sala "Dunărea" vor evolua ambele echipe gălăţene, care încep faza a doua a Diviziei A1 la masculin, respectiv, eşalonul secund la fete.

De la ora 13,00, în arenă vor intra voleibalistele de la CS Universitatea, care au ca obiectiv promovarea în primul eşalon. Este primul meci din play-off, în care echipa gălăţeană, având statutul de câştigătoare a sezonului regulat, va întâlni o adversară ce vine de pe ultimul loc. În aceste condiţii, este un meci cu CSU Belor mare favorită, mai ales că întâlneşte echipa constănţeană Top Volei, care este alcătuită, în majoritate, din junioare. Se joacă în sistemul două victorii din trei, iar a doua confruntare urmează să aibă loc, peste o săptămână, pe Litoral.

Apoi, cele patru câştigătoare din acest tur de play-off vor juca un turneu, fiecare cu fiecare, de la care primele două clasate vor merge la turneul de promovare, alături de cele mai bune două echipe din Seria Vest.

Meci atractiv la băieţi

De la ora 17,00, poate fi vizionat un meci ce se anunţă de mare calitate, oferit de două dintre cele mai bune formaţii din sezonul trecut: Arcada (52 puncte), câştigătoarea "Cupei României", şi Volei Municipal Zalău (43 de puncte), campioana en-titre. Partida se joacă în cadrul primei etapa din faza secundă, grupa locurilor 1-6, şi este un duel între ocupantele locurilor 3 şi 4 la finalul sezonului regulat. Cele două formaţii şi-au împărţit victoriile şi punctele în sezonul regulat: 3-1 la Zalău şi tot 3-1 la Galaţi. Pentru Arcada, este obligatorie victoria la scor de trei puncte, pentru a mai putea privi cu speranţă spre primul loc, de care acum o despart şapte puncte. Meciul va fi condus de arbitrii bucureşteni Bogdan Stoica şi Benone Vişan.

Celelalte două jocuri ale rundei din această grupă a locurilor 1-6 sunt: Steaua (locul 1, cu 59 puncte) - SCM "U" Craiova (locul 6, cu 39 puncte), duminică, ora 13.30, Digisport, arbitrat de gălăţenii L. Năstase şi G. Grădinaru, şi LMV Tricolorul Ploieşti (locul 2, cu 55 p)  - CSM Bucureşti (locul 5, cu 41 puncte), meci care urma să aibă loc aseară.

Citit 1290 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.