United, antrenament cu public

United, antrenament cu public
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: United a câștigat categoric, scor 13-2, cu Muncitorul Reșița, în penultimul meci disputat pe teren propriu din acest sezon regulat. Pentru gălățeni au marcat: Lașcu 4 goluri, Cireș 3, Boubătrân și Petică - câte 2, Burdujel și Covaci - câte un gol.

Următorul meci al United va fi cu FK Odorheiu Secuiesc, în deplasare (luni, 19 martie).


Fotbaliștii de la United vor juca, astăzi, de la ora 18,00, cu Muncitorul Reșița, în penultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat al Ligii I de futsal. Gălățenii, aflați pe locul al patrulea în clasament, vin după o înfrângere surpriză în "Cupa României", în fața unei echipe nou-promovate, Wet Imperial Miercurea Ciuc.

"Cred că am fost prea încrezători la meciul cu Ciucul, iar asta ne-a costat. Pentru jocul de astăzi, avem patru absenți - Cojoc, accidentat, Crăciun, încă în recuperare, Kailon și Varela, cumul de cartonașe, astfel că juniorii de la Under 19 au șansa să intre în acest meci şi să-şi demonstreze valoarea", a declarat antrenorul Vitor Hugo.

Totodată, United se află încă în așteptarea unui verdict din partea Comisiei de Recurs a FR Fotbal, cu privire la meciul cu Informatica Timișoara, programat în noiembrie, reprogram, nejucat, dar pierdut la "masa verde". FRF a prelungit termenul până pe 15 martie.

Echipele calificate în play-off vor fi împărțite în două grupe semifinale de trei echipe. În Grupa A vor evolua echipele clasate pe locurile 1, 3 și 6 la finalul sezonului regulat, acestea vor primi 3, 1, respectiv, 0 puncte (în funcţie de locul din sezonul regulat), în timp ce în Grupa B vor juca echipele clasate pe locurile 2, 4, 5 la finalul sezonului regulat, care vor intra tot cu 3, 1 şi 0 puncte.

Citit 1184 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2018 21:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.