Phoenix, victorie importantă în fața unei echipe de pe podium

Phoenix, victorie importantă în fața unei echipe de pe podium
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Phoenix a câștigat, scor 79-73, în fața formației SCM Timișoara (locul 2 în clasamentul Ligii Naționale), în meciul disputat luni seara, în deplasare.

Vom reveni cu amănunte


Echipa de baschet masculin Phoenix Galați va juca, astăzi (ora 18,00), cu SCM Timișoara, în deplasare, în meciul contând pentru etapa a 20-a din Liga Națională. Phoenix, aflată pe locul 8 - la egalitate (28 puncte) cu SCM U Craiova (locul 7), vine după o victorie categorică și așteptată, în fața celor de la Dinamo, în timp ce adversarii (locul 3, cu 33 puncte) se află pe ”val” în lupta pentru titlu.

„Jucăm împotriva celei mai în formă echipe din campionat, care cu siguranţă poate face surpriza campionatului. Are o acoperire foarte bună pe toate posturile, atât cu jucători de decizie, cât şi apropiaţi valoric. Va trebui să muncim foarte bine şi foarte mult pentru a putea contracara atuurile Timişoarei. Şi noi avem jucători care cresc şi îşi dezvoltă un joc bun şi de aceea mergem încrezători la orice meci. Ştim că ne aşteaptă un examen dificil, dar credem în modul nostru de exprimare”, a declarat tehnicianul Florin Nini pentru site-ul clubului gălățean.

Din lotul Phoenix va absenta Ernest Kalve, accidentat, cel care a lipsit și la ultimele două meciuri, cu Sibiu (pierdut cu scorul 85-93) și cu Dinamo (câștigat cu scorul de 110-46).

În meciul din tur, SCM Timișoara s-a impus cu scorul 83-73.

Din sezonul regulat, după meciul de la Timișoara, Phoenix mai are de disputat două meciuri, ambele pe teren propriu, cu ”U” BT Cluj (locul 2 în acest moment) și cu SCM U Craiova (locul 7), care mai are trei partide de jucat.

Citit 1402 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.