UPDATE / Arcada a reintrat în lupta pentru titlul de campioană

UPDATE / Arcada a reintrat în lupta pentru titlul de campioană
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 21.30: Arcada a câștigat derbiul de la Ploiești, întorcându-se cu două puncte după disputa cu Tricolorul Ploieşti, scor 3-2. Cu o victorie în faţa celor de la Steaua în meciul restant, reprogramat pe 5 aprilie, Arcada s-ar apropia la trei puncte de Tricolorul şi ar egala formaţia bucureşteană. Un alt rezultat in aceasta seară favorabil echipei gălăţene: Steaua - Zalău 1-3!


  

Campionatul primului eşalon de volei masculin continuă astăzi, cu o nouă etapă din play-off, în cadrul căreia echipa gălăţeană Arcada are un meci cu miză uriaşă, în deplasare, în faţa unei contracandidate la titlul de campioană, Tricolorul Ploieşti. Partida va fi televizată în direct de postul Digisport 3.

Într-un clasament de conjunctură, cu meciul Arcada - Steaua amânat, ploieştenii sunt pe primul loc cu 64 p, urmaţi de Steaua cu 62 p şi Arcada 57 p, acestea fiind singurle echipe care pot spera la primul loc la final.

În aceste condiţii, fiind vorba de un duel cu o contracandidată directă, cu un eşec la un scor de trei puncte Arcada ar cam ieşi din luptă, iar în varianta ideală, cu victorii fără să se ajungă în setul cinci în meciul de astăzi şi în restanţa cu Steaua, de la Galaţi, echipa gălăţeană şi-ar amplifica extrem de mult şansele de a deveni campioană.

Arcada a avut o evoluţie ascendentă în ultimele partide din sezonul regulat, ca şi în primele din play-off (victorii cu Zalău şi la CS Municipal Bucureşti), lucru care dă speranţe pentru meciul de astăzi, mai ales că în prima parte a campionatului a făcut un joc foarte bun la Ploieşti, din care a luat un punct (scor 3-2 pentru Tricolorul). "Valoarea lotului permite echipei noastre să năzuiască la mai mult, iar acest lucru, dacă va fi amplificat şi de o concentrare deosebită, înseamnă atuuri care pot să ne aducă mult dorita victorie", a declarat Mirel Zaharescu, managerul clubului gălăţean.

Cei de la Arcada au plecat ieri dimineaţă spre Ploieşti, unde vor efectua şi două antrenamente în Sala "Olimpia" (programate ieri-seară şi astăzi dimineaţă), care va găzdui meciul de astăzi, ora 17,00. Întâlnirea va fi condusă de un cuplu de arbitri din Capitală: Florin Dragomir/ Alexandru Prodana.

Lotul deplasat cuprinde următorii jucători: Despotovski (căpitanul echipei), Spînu, Majstorovici, Zahar, Cristudor, Gontariu, Sulyagici, Filipov, Kovacevici, Bala, Miseikis şi Feher, cărora li se alătură şi juniorul Valentin Apostu. Au rămas acasă Şerban Paşcan (în convalescenţă, după o operaţie) şi brazilianul Lucas Rangel (cu dureri la braţ).

Citit 1746 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.