Hocheiştii gălăţeni, „invitaţi” să iasă de pe gheaţă

Hocheiştii gălăţeni, „invitaţi” să iasă de pe gheaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este cunoscut faptul că, în general (deci şi în sport) izbutim să ne punem singuri piedică.

Dacă în ziarul de luni lăudam Administraţia Patinoarului pentru eforturile făcute pentru a da la timp în funcţiune această bază sportivă, acum suntem în măsură să facem publică o hotărâre stupefiantă a aceleiaşi administraţii.

La primul antrenament pe gheaţă al echipei de seniori a Clubului Dunărea, care sâmbătă şi duminică urmează să joace acasă cu Progym Gheorgheni, hocheiştii au fost invitaţi să părăsească terenul de joc după... 30 minute (!?!).

Sau, mai precis, li s-a comunicat că trebuie stinsă lumina, din dispoziţia şefilor. Frumoasă uvertură pentru începerea sezonului oficial! Şi pentru că această măsură aberantă nu era suficientă pentru umilirea sportivilor  seniori (experimentatul Andrei Nuţu, fost component al echipei naţionale, ne mărturisea că nu a păţit aşa ceva niciodată în viaţă, pe niciun patinoar din lume) şi juniorii lui Marius Trandafir au păţit acelaşi lucru, neputând intra pe gheaţă.

Părerea unanimă este aceea că Patinoarul trebuie înapoiat sportivilor, cei puşi vremelnic să-l administreze să se trezească la realitate, să conştientizeze că sunt puşi acolo pentru a sluji în primul rând sportul. Nu de alta, dar Patinoarul pentru aşa ceva a fost construit. Nu din alte considerente...

Citit 1102 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.