Echipa de volei CS Universitatea, tot mai aproape de atingerea obiectivului

Echipa de volei CS Universitatea, tot mai aproape de atingerea obiectivului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Actualul sezon - Divizia A2 - a fost, pentru fetele de la CS Universitatea, unul favorabil. Acestea au avut o comportare foarte bună în sezonul regulat, pe care l-au controlat da capo al fine, rezultate care le-au plasat pe primul loc în Seria Est, cu 38 de puncte (12 victorii şi două înfrângeri la scorul de 2-3). În clasament, au fost secondate de CSM Medgidia 34 p, Rapid Bucureşti 30 p şi CSM Focşani 24 puncte.

A urmat faza a doua, în care s-a jucat în sistemul 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6 şi 4 cu 5, cu două victorii din trei. A trecut şi această fază şi, în curând, echipele se vor afla în etapa a treia, în care echipele de pe locurile 1-4 vor juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare, numai tur. Primele două clasate după această fază se vor întâlni cu primele două clasate sin seria Vest, iar de aici primele două vor promova în primul eşalon.

Înaintea fazei a treia, situaţia din seria ardeleană se prezintă astfel: Timişoara, Oradea, Piteşti şi Braşov. Licitaţia pentru turneele din cele două serii au fost adjudecate astfel: primele echipe vor juca la Medgidia, iar celelalte îşi vor disputa şansele de a merge la turneul final la Oradea. Aceste meciuri se vor disputa imediat după Paşte, în perioada 13-15 aprilie.

Cel mai important turneu va fi, evident, ultimul, cel "de patru", pentru care, de asemenea, se va licita locaţia, iar meciurile se vor disputa pe 4, 5 şi 6 mai.

* După ce au încheiat socotelile fazei a doua, în care au câştigat două jocuri din trei cu Top Constanţa, gălăţencele s-au axat pe continuarea pregătirilor. La antrenamente au participat următoarele jucătoare: Adriana Dudnic, Anamaria Berdilă, Teodora Şabloschi, Iuliana Cazamir, Camelia Vasile, Corina Vasile, "liberoul" Violeta Stan, Ionela Vlad, Irina Todaşcă şi Ioana Ştefan. Antrenamentele vor continua, astfel încât, la bilanţul final, fetele CSU să poată raporta că şi-au îndeplinir obiectivul - promovarea în Divizia A1.

Citit 1027 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2018 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.