Juniorii pedalează, în pădure

Juniorii pedalează, în pădure
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociația "BikeWorks" anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția de primăvară a evenimentului "Juniorii Pedalează", care va avea loc pe 22 aprilie, începând de la ora 9,00, în zona împădurită de lângă Stadionul "Dunărea". Cea de-a 11-a ediţie a concursului "Juniorii Pedalează", care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, se va desfăşura în regim de contratimp, pe teren accidentat. Competiția la care vor lua parte micii biclişti este atât de îndemânare, cât şi de viteză, iar la final cei care vor reuși să parcurgă traseul în cel mai scurt timp vor urca pe podium și vor fi premiați.

"Siguranţa pe bicicletă este o prioritate pentru noi, motiv pentru care toţi copiii care vor participa la acest concurs vor trebui să poarte obligatoriu căşti de protecţie", se arată în prezentarea evenimentului.

Important de reținut este faptul că înscrierile se fac online, în limita a o sută de copii, pe site-ul Asociaţiei "Bike Works", respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului "Juniorii Pedalează", până vineri, 20 aprilie, taxa de participare fiind de 25 lei per concurent. În ziua concursului, fiecare participant va primi un pachet de concurs ce va conţine: număr de concurs, diploma de participare, 0,5 litri de apă, medalie de finisher şi diverse produse de la sponsorii evenimentului. Scopul concursului este acela de a-i motiva pe copii să facă mişcare şi să dobândească deprinderile necesare mersului în siguranţă pe bicicletă. De asemenea, este o oportunitate şi pentru părinţi, care au astfel ocazia să-i susţină pe copii şi să se bucure de o zi de duminică împreună, departe de rutina zilnică.

Foto: BikeWorks

Citit 1688 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2018 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.