CSU Danubius joacă, în deplasare, la Bistrița

CSU Danubius joacă, în deplasare, la Bistrița
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Update: CSU Danubius a pierdut, scor 24-18 (11-11), în fața CSM Bistrița.


 

Echipa de handbal feminin CSU Danubius va juca astăzi (ora 17,30), în deplasare, cu formația CSM Bistrița (locul 5), într-un meci contând pentru etapa a 21-a din Liga Națională. În tur, gălățencele au pierdut la doar două goluri, scor 23-25, fiind încă una dintre înfrângerile la limită. Numai în retur au fost înregistrate patru astfel de jocuri pierdute, cu HC Dunărea Brăila, SCM Slobozia, CSM Roman și, cel mai recent, cu SCM "U" Craiova - semifinalista EHF.

CSU Danubius se află pe locul 13 (15 puncte) - direct retrogradabil, la două puncte, respectiv, un punct de echipele aflate pe pozițiile 11 și 12, care ajung la barajul de menținere în prima ligă.

Coordonatoarea Danubius, Daciana Balaban Curtean, speră într-o victorie care să aducă echipei sale șansa evitării retrogradării. "Fiecare meci este pentru noi ca o finală. Așa am jucat încă de la începutul campionatului. Toate echipele sunt echilibrate, dar îmi doresc să avem câteva meciuri victorioase și să terminăm deasupra liniei", a declarat Daciana Balaban Curtean.

Citit 1058 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2018 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.