Oțelul, a treia victorie consecutivă

Oțelul, a treia victorie consecutivă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE: SC Oțelul își continuă parcursul victorios, după ce vineri a obținut al treilea succes consecutiv, în meciul cu CSM Pașcani (2-0), disputat în deplasare. Cele două goluri ale partidei au fost înscrise de Gîță (min 47) și Cârjan (min 57).

Cu acest rezultat, SC Oțelul se menține pe locul 3 (43 p), la 6 puncte în urma liderului, Aerostar Bacău.

Cealaltă echipă gălățeană angrenată în campionatul Ligii a 3-a, Sporting Liești a pierdut, scor 3-0, în fața AFK Miercurea Ciuc.

În etapa următoare, SC Oțelul va avea rundă liberă, ca urmare a retragerii formației Avântul Valea Mărului, în timp ce Sporting Liești va juca, sâmbătă, 14 aprilie, pe teren propriu, cu Olimpic Cetate Râșnov. (SB)


Echipele gălățene din cel de-al treilea eșalon de fotbal s-au obișnuit cu jocurile în deplasare. După ce, marți, au evoluat pe terenuri străine, Oțelul și Lieștiul vor juca și în etapa de astăzi tot în deplasare.

"Oțelarii", pregătiți de tânărul antrenor Alexandru Ciobanu, au două victorii la rând şi pornesc cu șanse în fața celor de la CSM Pașcani. Argumentele sunt că gălățenii au un lot mai valoros, demonstrat și de zestrea de puncte care îi plasează pe locul al treilea, în timp ce pășcănenii ocupă locul 13. Oțelul se deplasează cu un lot complet, cu jucători care cred într-un nou succes.

Un meci ceva mai dificil au de susținut cei de la Sporting Liești, care joacă pentru a patra oară în ultimele zece zile. Lieștenii se deplasează la Miercurea Ciuc, pentru confruntarea cu Csikszereda, ocupanta locului secund în Seria I. "Mergem să ne jucăm șansele, pentru că niciun meci nu-i dinainte câștigat sau pierdut", ne-a declarat antrenorul Ionuț Niculcea.

* În această etapă, va debuta unul dintre tinerii arbitri gălăţeni. Este vorba despre Adrian Sava, care va conduce meciul Sănătatea Darabani - AFK Odorheiu Secuiesc, ajutat de doi asistenţi cu vechime: Daniel Vlase şi Florian Vişan. Tot la un meci de Liga a III-a, Progresul Bucureşti - Voinţa Traian, va fi prezent şi arbitrul asistent Daniel Băraru.

Liga a IV-a, pe parcursul a trei zile

Etapa a 18-a debutează cu meciul de la Ghidigeni, între echipa locală Muncitorul și liderul clasamentului, Universitatea "Dunărea de Jos". Întâlnirea va începe la ora 12,00 și va fi arbitrată de Alexandru Burloiu, observator George Bedreagă.

Mâine au loc alte patru partide. De la ora 12,00: Avântul Vânători - Gloria Ivești (Gabriel Mihai, Daniel Burloiu), Unirea Braniștea - Juventus Toflea (Marian Dinu, Cristian Lupoae) şi Viitorul Umbrărești - Viitorul Costache Negri (Ionuț Constantinescu, Marian Stanciu); Meciul Agrostar Tulucești - Avântul Drăgănești se joacă la Băleni, de la ora 13,00 (Cosmin Cojocea, Neculai Voicu). Ultimul joc va avea loc marți, 10 aprilie, ora 17,00, pe Stadionul "Siderurgistul", Quantum Club - Victoria Independența (Ionuț Cojocaru, Maricel Vlase). Echipa Zimbrul Slobozia Conachi are etapă liberă. În deschidere vor evolua echipele de juniori.

Eșalonul al cincilea are liber până duminică, 15 aprilie.

Citit 3559 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2018 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.