Etapă doar cu Sporting, OȚELUL stă

Etapă doar cu Sporting, OȚELUL stă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi sunt programate meciuri din cadrul unei noi etape în Liga a III-a, cea cu numărul 22, în cadrul căreia va juca doar una din cele două formaţii gălăţene, Sporting Lieşti.

Echipa antrenată de Ionuţ Niculcea are o partidă în care îşi poate consolida clasarea între prime cinci din Seria I. Aflată pe locurile 4-5, la egalitate de puncte (37) cu CSM Roman, Sporting va întâlni următoarea clasată, Olimpic Cetate Râşnov, echipa braşoveană având 33 de puncte. Meciul va avea loc la Lieşti, de la ora 17,00.

Oţelul ar fi trebuit să întâlnească pe Avântul Valea Mărului şi va primi trei puncte, în urma retragerii vălmărenilor din competiţie.

United, start spre finală

În prima ligă de futsal, United începe, astăzi, seria celor patru meciuri din grupa semifinală, cu o deplasare pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi. Formaţia gălăţeană a încheiat pe locul 2 în sezonul regulat, care i-a adus postura de lider în această grupă, cu 3 puncte la start, în timp ce Dunărea Călăraşi a intrat de pe locul 5 şi începe această fază cu zero puncte. Partida va începe la ora 18.00 şi va putea fi urmărită în direct pe Youtube, canalul Futsal Romania.

Cealaltă echipă din grupă este FK Odorheiu Secuiesc (locul 4 în sezonul regulat, 1 punct). Se va juca tur-retur, iar prima clasată va juca finala pentru titlul de campioană.

Fetele, cu ambele echipe

În competiţiile fotbalului feminin, FC Universitatea Galaţi va avea angrenate ambele echipele. Cea din liga secundă, aflată în postura de lider, va încerca să-şi continue fără greşeală drumul spre promovarea în elită, duminică, când va juca în deplasare cu Armonia Dolheşti (locul patru). În tur, a fost 7-0 pentru gălăţence.

Echipa secundă, angrenată în campionatul Ligii a III-a, va juca astăzi, acasă, cu Dream Team Bucureşti, meciul urmând să aibă loc, de la ora 12.00, la Stadionul "Siderurgistul".

Şi juniorii A şi B din Campionatul Naţional au meciuri în acest weekend. Două dueluri au loc astăzi,  LPS Focşani - LPS Galaţi şi LPS Buzău - ACS Municipal Dunărea, în timp ce Oţelul - Astra se va disputa duminică, pe terenul sintetic de la "Siderurgistul". Toate partidele au ca ore de start 12,00 şi 14,00.

Citit 1346 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2018 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.