FOTBAL FEMININ | În drum spre elită - cu portarul marcator, ca jucător de câmp
Foto: Nucu Radu

FOTBAL FEMININ | În drum spre elită - cu portarul marcator, ca jucător de câmp
Roxana Pazargic, portarul care dă goluri pentru FC Universitatea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În weekend au continuat meciurile din campioantele Ligii a II-a și a III-a, în care sunt angrenate și cele două formații gălățene ale FC Universitatea. Echipa "mare", din eșalonul al doilea, a obținut încă o victorie clară, cu care îşi continuă drumul spre promovarea în elită.

Jucând în deplasare, cu Armonia Dolhești, gălățencele s-au impus la un scor categoric: 5-0 (2-0). În ciuda terenului greu, meciul jucându-se într-o comună de lângă Fălticeni, gălăţencele au construit mult și au fructificat doar o parte din numeroasele oportunități, la care au participat toate compartimentele. A fost și o bară, a Loredanei Nica. Nu a jucat Monica Bențoiu, accidentată, iar Carmen Marcu a jucat foarte puțin, venind, și ea, după o accidentare.

La capitolul realizări inedite se înscrie golul portăriței Roxana Pazargic (min. 68), care în repriza secundă a evoluat ca jucătore de câmp. Este a treia oară când Roxana termină un meci din postura de marcatoare. Celelalte goluri au fost înscrise de Prisăcari (min 3), Topal (29), Cușinova (78) și Nica (87).

La FC Universitatea au evoluat jucătoarele: Roxana Pazargic - Valentina Ivan, Alexandra Ivan, Dumitrița Prisăcari, Elena Ivan - Anastasia Sivolobova, Mădălina Sfinteș - Irina Topal, Elena Răduc, Maria Stamate - Loredana Nica. Au mai intrat: Diana Năcuță, Carmen Marcu și Olga Cușinova.

După acest joc, echipa gălățeană continuă să se afle în fruntea clasamentului, la egalitate (25 de puncte) cu Selena Constanța, departajarea făcându-se la golaveraj: 39-5 pentru gălățence, comparativ cu 31-6 pentru Selena.

În Liga a III-a, echipa a doua a FC Universitatea a pierdut partida de pe teren propriu cu Dream Team București, scor 1-4 (golul gazdelor, Andreea Surcică).

Runda viitoare (21 și 22 aprilie) sunt programate meciurile: cu FC Onești, în deplasare (Liga a III-a), respectiv, acasă, cu Măgura Bacău (Liga a II-a).

Portarul Roxana Pazargic se află la al treilea meci cu gol marcat.

Citit 2527 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.