Echipa masculină de baschet Phoenix Galați joacă la Timișoara
Foto: Sonia Baciu

Echipa masculină de baschet Phoenix Galați joacă la Timișoara
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa masculină de baschet Phoenix Galați va juca, astăzi (ora 20,30), cu formația Timba Timișoara. Meciul se va disputa în deplasare și va conta pentru a doua etapă din returul fazei secunde (grupa locurilor 7-12) din Liga Națională. Phoenix se află pe locul 2 în grupă, la egalitate (42 de puncte) cu prima clasată - SCM "U" Craiova, în timp ce timișorenii ocupă locul 3 (cu 33 p). În următorul meci, Phoenix va juca, pe teren propriu, cu Dinamo (sâmbătă, ora 17,00).

Altfel, echipa de juniori Under 14 a clubului Phoenix a participat la un turneu internațional, alături de cluburi importante din baschetul european. Phoenix a avut parte de o grupă din care au mai fost Bayern Munchen, câștigătoarea competiției, KK Mladost Zemun - vicecampioana, și BC Beko Belgrad - formația de pe locul al treilea.

"Ne bucurăm că am reușit să participăm la un asemenea nivel cu echipa Under 14. Clubul nostru își propune să se dezvolte de la zi la zi, să reușim să ridicăm nivelul și să avem continuitate în ceea ce înseamnă preocuparea către Centrul de Copii și Juniori. A fost prima participare într-o competiție europeană pentru clubul nostru și am avut cei mai puternici adversari", a spus Florin Nini, președintele clubului gălățean.

Citit 1059 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2018 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.