Oţelul continuă să creadă în promovare

Oţelul continuă să creadă în promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca astăzi, pe teren propriu, de la ora 18,00, cu formaţia Olimpia Cetate Râşnov, în cadrul etapei a 26-a din Liga 3. Pentru a putea continua să spere la promovare, echipa gălăţeană are doar varianta victoriei.

Deşi după rezultatele de etapa trecută – Oţelul egal la Miercurea Ciuc şi Aerostar Bacău a câştigat la Lieşti – distanţa faţă de echipa băcăuană, prima clasată, s-a mărit la cinci puncte, cei de la Oţelul încă cred că pot recupera şi la final să obţină promovarea.

„Într-adevăr, după meciul cu Miercurea Ciuc, este o distanță de cinci puncte în favoarea Bacăului, dar noi suntem încrezători și ne jucăm șansa până la capăt. Am avut un ritm bun la Ciuc şi sunt mândru de jucători, cred că a fost cel mai bun meci, chiar dacă rezultatul nu a fost cel care să ne aducă trei puncte. Aștept din partea lor să arate același spirit de luptă, aceeași dorință, același ritm de joc din ultima vreme”, a declarat antrenorul Alexandru Ciobanu.

Pe lângă condiţia ca Aerostar să se împiedice în deplasările de la Hărman sau Odorheiu Secuiesc, Oţelul trebuie să-şi câştige meciul de astăzi, ca de altfel pe toate cele patru rămase până la final.

Cealaltă echipă gălăţeană din seriei, Sporting Lieşti, va juca tot astăzi, în deplasare, cu AFC Hărman.

„Solidaritate pentru sănătate”

Meciul de astăzi va fi totodată şi o acţiune caritabilă a celor de la Suporter Club Oţelul. Aceştia au anunţat că jumătate din banii ce se vor aduna din vânzarea biletelor vor fi donaţi către Bianca Ion, un copil gălăţean elev în clasa a şaptea la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, pentru a susţine astfel măcar o parte din costurile investigaţiilor şi tratamentului în cazul bolii Hodgkin cu scleroză nodulară, cu care a fost diagnosticată.

Preţul biletelor este de 7 lei la Tribuna 1, 5 lei la Tribuna 2, 2 lei la Peluza Nord şi 20 de lei la Tribuna 0.

Citit 5307 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Mai 2018 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.