CM 2018 - Programul zilei

CM 2018 - Programul zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La Campionatul Mondial de fotbal sunt programate astăzi trei meciuri: Columbia - Japonia (Grupa H) de la ora 15.00, Polonia - Senegal (H) de la ora 18.00 și Rusia - Egipt (A) de la ora 21.00. Duminică, Serbia a învins, scor 1-0, reprezentativa din Costa Rica (Grupa E), în timp ce Brazilia și Elveția au încheiat disputa la egalitate, 1-1. În grupa F, Germania a fost învinsă de Mexic, scor 1-0.

Nemții, "în corzi" din primul minut, au fost de nerecunoscut la primul meci din Rusia, negăsind soluții în fața unei echipe care și-a anunțat supremația pe teren încă din momentul intonării imnului. Campioana mondială a produs doar jumătăţi de ocazie la poarta lui Ochoa, iar tabela a rămas neschimbată. În cifre, zidul mexican a fost de netrecut, chiar dacă germanii au trimis 25 de șuturi la poarta mexicană.

Altfel, agenţia mexicană de monitorizare a mişcărilor telurice, SIMMSA, susţine că a înregistrat un cutremur artificial în capitala Ciudad de Mexico, produs de fani, după golul marcat de Lozano în poarta Germaniei, la CM, informează marca.com.

Citit 1432 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 20:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.