Din nou şicane pentru hocheiştii de la CSM Dunărea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* ”Hochei fără lumină nu se poate. În loc de minge se foloseşte o dihanie neagră din cauciuc care doare tare când te loveşte. Regret că am acceptat să antrenez, neştiind că voi întâmpina atâtea greutăţi", se confesa antrenorul Ion Bălăneanu constatând că nici luni nu a putut face antrenament cu echipa de hochei seniori a Clubului Dunărea.

Se întâmplă la Patinoarul din Galaţi ceva de neînţeles. Motivând că fac economie, cei ce administrează edificiul în cauză întrerup iluminatul taman când ar trebui să înceapă antrenamentul, neţinând cont de faptul că gheaţa este oricum… îngheţată şi stă oricum nefolosită.

Şi, deci, nu costă nimic în plus. Noi credem că situaţia trebuie lămurită. Se doreşte sau nu hochei la Galaţi? Ca să ştie fiecare parte ce are de făcut. Aceste şicane nu folosesc nimănui, în niciun caz sportului de performanţă!...

* Sala Clubului Sportiv Şcolar Galaţi a fost gazda ultimei etape din calificările Ligii Naţionale de lupte libere pentru cadeţi. După ce a câştigat etapa precedentă, asigurându-şi prezenţa la finală pe ţară de la Corund (Harghita), selecţionata Galaţi a izbutit şi acasă o clasare onorabilă încheind întrecerea pe locul al doilea dar înaintea multor  echipe cu pretenţii.

Din trupa pregătită de antrenorii Dumitru Berbeci, Dumitru Buleandră şi Dumitru Gheţu s-au remarcat: Ciprian Macovei (63 kg), Centrul de Antrenament Tg. Bujor - locul I, Dorin Cudălberanu (Dunărea), Vasile Iosub şi Ionuţ Serea (CSS Tecuci) - locurile II; Sorin Zaharagiu, Constantin Neagu şi Iulian Măgureanu - locurile III.

Citit 939 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.