Programul zilei la CM 2018

Programul zilei la CM 2018
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Campionatul Mondial de fotbal sunt programate astăzi trei meciuri: Portugalia - Maroc (Grupa B) de la ora 15.00, Uruguay - Arabia Saudită (A) de la ora 18.00 și Iran - Spania (B) de la ora 21.00.

Luni, cu ajutorul tehnologiei video, Suedia a avut parte de un debut victorios la CM, în fața Coreei de Sud, pe care a învins-o cu scorul de 1-0. VAR-ul (sistemul video) l-a determinat pe centralul Joel Aguilar să revină asupra deciziei și să dicteze penalti pentru nordici. Andreas Granqvist (min. 65) și-a asumat execuția și a trimis mingea fără emoții în stânga portarului corean. Clasamentul grupei F: Suedia și Mexic - câte 3 puncte, Coreea de Sud și Germania - câte zero puncte.

În Grupa G, Tunisia a fost la un pas să furnizeze o mare surpriză la "Mondiale", după ce a revenit de la 0-1 în partida cu Anglia, a egalat grație unui penalty și a menținut echilibrul pe tabelă până în prelungiri. Englezii au fost salvați de Harry Kane, în minutul 90+1, jucătorul lui Tottenham trecându-și în cont "dubla".  În celălalt meci al grupei, Belgia s-a impus categoric, scor 3-0, în fața echipei Panama. Belgia și Anglia se află pe primele locuri, cu câte trei puncte, în timp ce Tunisia și Panama au zero puncte.

Citit 1322 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.