Puştii de la Junior vor juca la Barcelona

Puştii de la Junior vor juca la Barcelona
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Două echipe ale Şcolii de Fotbal Junior Galaţi au luat parte la un interesant turneu de minifotbal - "Summer Cup", desfăşurat la Mangalia, şi au avut un parcurs prin care i-au determinat pe organizatori la o decizie rară.

Micuţii fotbalişti gălăţeni de la categoria de vârstă sub 11 ani au fost împărţiţi în două echipe, care au dominat clar competiţia şi au ajuns în situaţia de a disputa finala acestei categorii de vârstă între ele. Organizatorii, impresionaţi de jocul şi entuziasmul celor două finaliste de la acelaşi club gălăţean, au luat o decizie specială, declarând campioane ale turneului ambele echipe, astfel că finala nu s-a mai disputat.

Pentru această dublă victorie, copiii de la Junior au fost recompensaţi cu un voucher în valoare de 500 de euro, care reprezintă taxa de înscriere la un puternic turneu la Barcelona, programat anul viitor.

Iată rezultatele înregistrate de cele două formaţii: Junior Red, 2-0 cu CSS Tg. Neamţ, 2-1 cu Real Crângaşi, 1-0 cu Sorii Juniors Lupeni, 5-0 cu Galactic, în sferturi, şi 1-0 cu Benfica, în semifinale; cei de la Junior Blue, 4-0 cu Şcoala de Fotbal Termo, 0-2 cu Benfica, 5-0 cu GSIB Mangalia, 3-0 cu ASSF Mangalia şi 3-1, după penaltiuri, cu Poli Timişoara, în semifinale.

Antrenorul Ionuţ Niculcea a deplasat la Mangalia următorul lot de jucători: Vlad Ifrim, Rareş Nechita, Radu Postelnicu, Mihai Coman, Mario Bercaru, Mario Călin, Andrei Capetis, Mario Eni, Alberto Bujor - la prima echipă, respectiv, Gabi Toader, Alessandro Ghimpu, Kerin Ionică, Edi Ionică, Matei Capetis, Ionuţ Vasluianu şi Sebi Lucuţă.

Organizatorii le-au atribuit gălăţenilor şi câteva distincţii individuale: Ionuţ Niculcea a fost declarat cel mai bun antrenor, Vlad Ifrim - cel mai bun portar, iar Sebi Lucuţă - cel mai bun mijlocaş.

După acest turneu, Ionuţ Niculcea şi o grupă de copii de 10 ani de la Junior au luat drumul Slovaciei, unde are loc (2-8 iulie) un puternic turneu internaţional - "Fragaria Cup".

Citit 2435 ori Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2018 22:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.