Al doilea transfer la CSU Danubius

Al doilea transfer la CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea echipei feminine de handbal CSU Danubius a anunțat, ieri, că a perfectat o nouă achiziție pentru sezonul următor al Ligii Naționale, cea a extremei stânga Lăcrămioara Cîlici (27 de ani, foto).

Aceasta este gălățeancă, a făcut junioratul la fostul club HC Oțelul, unde a avut-o antrenoare pe Gabriela Artene. În 2009, a plecat la Știința Bacău, unde a avut antrenoare o altă personalitate marcantă a handbalului gălățean, Gabriela Manea. Din 2014, a trecut la echipa de Liga Națională din Roman, la care a evoluat până la finalul ultimului sezon.

Antrenoarea ei din perioada junioratului, Gabriela Artene, crede că CSU Danubius a făcut o mutare foarte bună. "Este un transfer excelent, sunt sigură că va fi jucătoare de bază. Este foarte talentată, munceşte mult, o fată foarte serioasă", a spus Gabriela Artene.

Lăcrămioara Cîlici este profesor de educaţie fizică şi sport şi a semnat cu CSU Danubius un contract pe o perioadă de un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Acesta este al doilea transfer realizat de echipa gălăţeană în această vară. Precedentul a fost Andreea Pătuleanu (26 de ani), care joacă pe posturile de inter stânga şi centru, venită de la HC Slobozia. Pătuleanu a mai jucat în Liga Naţională la SCM Craiova și HC Sebeș Alba.

Reunirea lotului echipei gălăţene este programată pentru 15 iulie, iar primul antrenament pentru sezonul următor va fi o zi mai târziu.

Citit 2697 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2018 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.