Gălățeni, finaliști la dublu turneului Viva Trophy
Foto: Gabriel Ghețu și David Carteputredă alături de câștigătorii turneului de dublu

Gălățeni, finaliști la dublu turneului Viva Trophy
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La proba de dublu a turneului internațional de tenis pentru copii ”Viva Trophy” de la Galați, perechea sută la sută gălățeană Gabriel Ghețu și David Carteputredă (ambii legitimați la Viva, antrenor Florin Șipoș) a pierdut finala, scor 6-3, 6-4, în fața perechii Luca Preda/Teodor Știrbu

Gabriel Ghețu (locul 4 în clasamentul național la Under 12) s-a calificat în semifinala de simplu, după ce l-a învins vineri pe Tudor Popovici, scor 6-1, 6-1, iar în semifinala care se va desfășura sâmbătă îl va avea ca adversar pe Teodor Știrbu (locul 3 național).

Al doilea gălățean ajuns în faza sferturilor de finală, David Carteputredă (locul 2 național) a pierdut în decisiv, în fața grecului Chris Spyros, scor 6-2, 2-6, 6-0. De remarcat este faptul că David este cu un an mai mic decât adversarul său, iar statura fizică a grecului este una impresionantă. Spyros se va confrunta în semifinală cu Luca Preda, campionul național al României la categoria Under 12.

Altfel, David Carteputredă este component al lotului național masculin al României, care săptămâna viitoare va lua parte la competiția internațională "Nations Challenge by Head", ce se va desfășura tot la Galați. România este repartizată în Grupa D, alături de Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Rusia, Spania și Turcia.

Citit 2658 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iulie 2018 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.