FUTSAL. United Galați joacă finala Cupei ”Nicolae Rainea”
Foto: Sorin Pană

FUTSAL. United Galați joacă finala Cupei ”Nicolae Rainea”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Vicecampioana națională de futsal United Galați va juca, de la ore 12.30, finala Cupei Dunării ”Nicolae Rainea” ce se desfășoară la Sala Sporturilor.

United a învins echipa Epicentr K Avangard Odessa, cu scorul 4-2, după ce la pauză a fost condusă cu 1-0. Adversară în finala Cupei este campioana R. Moldova, Dinamo Chișinău, care s-a impus cu scorul de 5-3 în fața campioanei Bulgariei, Varna City.

De la ora 10.30, se va disputa finala mică, între Varna City și Epicentr K Avangard Odessa.


În cadrul pregătirilor pentru următorul sezon, în care va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, United organizează în acest weekend un puternic turneu internaţional, la care au venit cele mai bune formaţii din Bulgaria şi Republica Moldova, plus o echipă redutabilă din Ucraina.

Vicecampioana națională United Galați apare astăzi în faţa publicului gălăţean pentru prima dată în noua formulă, cu Florin Ignat antrenor principal şi cei doi jucători transferaţi în această vară, portughezul Nuno Vieira Côco şi brazilianul Rafinha. Evenimentul, devenit unul de tradiţie în fiecare perioadă precompetiţională, este şi de data aceasta un omagiu pentru regretatul Nicolae Rainea, faimosul arbitru care a sprijinit semnificativ pe United în primii ani de existenţă a clubului, astfel că turneul, ajuns la a patra ediţie, se desfăşoară sub titulatura „Cupa Dunării – Nicolae Rainea”.

La invitaţia celor de la United au răspuns cu prezenţa Dinamo Chişinău – campioana Moldovei, Varna City – campioana Bulgariei şi Epicentr K Avangard Odessa, din Ucraina.

Turneul va avea loc la Sala „Dunărea” şi va începe astăzi, de la ora 17,30, cu partida dintre Dinamo Chişinău şi Varna City, apoi va fi urma meciul dintre United şi Epicentr K Avangard Odessa. Acesta din urmă va fi precedat, începând din jurul orei 19.00, de prezentarea festivă a lotului echipei gălăţene, moment pe care organizatorii îl anunţă pregătit pentru a fi unul foarte spectaculos.

Duminică, de la ora 10.30, se vor întâlni învinsele din prima zi, iar de la 12,30 va fi finala turneului, urmat de festivitatea de premiere.

United are ca prim obiectiv câştigarea Supercupei României, meciul pentru acest trofeu urmând să fie primul joc oficial al următorului sezon. Supercupa a fost programată de Federaţia Română de Fotbal la Sighişoara, pe 25 august, United Galaţi urmând să întâlnească marea rivală din sezonul trecut, Informatica Timişoara, deţinătoarea titlului de campioană şi a Cupei României.

Campionatul Ligii I va începe la o săptămână după Supercupă.

Citit 1717 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2018 09:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.