Dorinele, îţi ies calculele?

Dorinele, îţi ies calculele?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Promitea peste 20 de puncte la finalul turului de campionat, dar îi mai trebuie cel puţin două victorii pentru a ajunge la acest nivel * Antrenorul Dorinel Munteanu este încă apăsat de rezultatul de egalitate cu FC Timişoara, de duminică *

Meciurile Oţelului până la finalul turului

-    cu Unirea Alba-Iulia, în deplasare (etapa a 14-a);

-    cu Astra Ploieşti, acasă (etapa a 15-a);

-    cu FC Vaslui, în deplasare (etapa a 16-a);

-    cu Universitatea Craiova, acasă (etapa a 17-a).

Era mai uşor cu o victorie duminică

Cu patru puncte după primele patru runde ale actualului campionat, Dorinel Munteanu a încercat o estimare cu care să închidă gura fanilor contestatari care îi cereau capul.

„Am avut un start dificil de sezon, dar sper ca la finalul turului să avem peste 20 de puncte. Acesta-i un prim obiectiv al nostru”, declara antrenorul Oţelului pe 26 august, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Unirea Urziceni.

Între timp, formaţia gălăţeană şi-a făcut rodajul, joacă mai dezinvolt, dar mai are de muncă pentru a atinge bariera indicată acum două luni şi jumătate de fostul internaţional.

Dacă ar fi reuşit să învingă pe FC Timişoara duminică, roş-alb-albaştrii ar fi calculat mai cu spor pe finalul acestei toamne.

„Avem speranţe pentru viitor”

„Nici după o înfrângere cruntă nu pot fi supărat aşa cum sunt după această remiză. Jucătorii sunt foarte trişti din cauză că am pierdut nişte puncte pe care le-am avut în mână”, a comentat Neamţul, după nebunescul 3-3 cu trupa care l-a dorit în vară înaintea Oţelului.

Ideea este că formaţia dunăreană acumulează 15 puncte, după cele 13 meciuri jucate, şi nu se poate lăuda cu un program grozav până pe 12 decembrie, când se va intra în vacanţă.

„Înnebuneşti după asemenea partide, în care poţi să dai lovitura decisivă şi, totuşi, eşti egalat în minutul 90. Partea bună este că avem o echipă tânără, care începe să joace tot mai bine. Avem speranţe pentru viitor”, spune şi Marius Stan, directorul general al Oţelului.

De unde vor ieşi puncte?

Ca să nu-i înece pe junii din vestiar, clubul „oţelar” mai are nevoie de cel puţin şase puncte din ultimele patru etape şi nici măcar cele din jocul cu Astra Ploieşti, de pe arena din Ţiglina III, nu pot fi sigure de vreme ce gălăţenii au câştigat o singură dată în faţa propriilor suporteri.

La Vaslui, şi cu Craiova acasă, vor ieşi dueluri cu scântei, iar la Alba Iulia, acolo unde echipa lui Dorinel se va prezenta în runda următoare, s-au împiedicat FC Timişoara, FC Vaslui şi CFR Cluj!

„Vom încerca să obţinem cât mai multe puncte din fiecare meci şi sper să ne iasă ceea ce ne dorim. Trebuie să ne îmbunătăţim linia de clasament”, ne dă dreptate Munteanu. Grea mai e matematica în fotbal…

Explicaţie foto: Dorinel Munteanu pare să le arate jucătorilor săi cam câte puncte se mai pot câştiga până la finalul turului: maximum 12!

Citit 1054 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.