VOLEI | ”Vrem să repetăm performanța... ”

VOLEI | ”Vrem să repetăm performanța... ”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La începutul acestei săptămâni au debutat antrenamentele echipei de cadeţi a CS Şcolar Galaţi. Prima şedinţă de pregătire a fost susţinută de antrenorul al cărui nume este legat de voleiul gălăţean - Marian Apostu.

Se știe, sau reamintim noi, CS Școlar are un lot de copii talentați, ce activează în Campionatul Național de cadeți. Și pentru că, la această vârstă (14-16 ani), o apariție la ziar poate însemna ceva, pentru prezent sau pentru mai târziu, vom consemna numele acestor foarte tineri voleibaliști ce au îmbrățișat frumoasa disciplină sportivă cu mingea peste plasă. Este un lot cu mulţi jucători sub limita de vârstă, ceea ce înseamnă că majoritatea dintre ei vor putea evolua şi în anii următori la categoria cadeţi. Doi dintre jucători au 16 ani, Alex Lefterache şi George Gologan, unul are 15 ani - Paul Paiu, urmaţi de Dragoş Grecu, Bogdan Dinu, Alexandru Macovei, Vlad Onişor, Andrei Ghenea, Mihai Rugină şi David Condrea, de 14 ani, alţi trei de 13 ani - Alexandru Şerban, David Macovei şi Ştefan Costin, iar "plutonul" este încheiat de mezinul Maxim Hariton, de numai 12 ani.

Respectiva echipă are și vechime competițională. Anul trecut, de pildă, a ajuns până în semifinalele campionatului. "Cu acest lot, cu care am obținut deja rezultate, vom continua cu și mai multă determinare. Am dobândit și ceva experiență competițională, iar în sezonul trecut am "atins" semifinalele. De ce nu am merge mai sus în acest sezon?", ne-a spus tehnicianul gălăţean.

Viitorul campionat va începe în luna octombrie, iar CSS Galați va evolua în serie cu echipel CSS 1 Constanța, Arcada Galați, CSS Tulcea și CSS Buzău. "Este o serie cu echipe bine cotate la acest nivel, dar cu multă muncă și perseverență putem obține performanțele dorite", a completat antrenorul Marian Apostu.

În afara acestei echipe, CS Şcolar Galaţi participă în competiţiile naţionale cu două echipe de fetiţe, la speranţe şi minivolei, dar şi cu o alta de băieţi, la speranţe.

Citit 1789 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2018 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.