BASCHET | CSM Galați, parteneriat cu Phoenix CSU

BASCHET | CSM Galați, parteneriat cu Phoenix CSU
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CSM Galați a anunțat că, începând din acest an, echipa masculină de baschet Phoenix CSU (în urma parteneriatului de la începutul verii) va participa în campionatul Ligii Naționale sub titulatura de CSM Phoenix CSU Galați. "Am parafat o înțelegere, în baza regulamentelor FR Baschet, între noi, CSM Galați, Phoenix și CSU Galați, prin care încercăm să susținem locul echipei Phoenix, urmând ca ulterior să preluăm dreptul de participare către CSM Galați", a spus directorul CSM Galați, Marius Cosoreanu, la Divizia Locală, Digi 24 Galați.

Echipa se va numi CSM Phoenix CSU Galați, în care "CSU sprijină programul competițional și cheltuielile de funcționare, iar noi venim cu salariile sportivilor. Din punct de vedere sportiv, Phoenix avea dreptul să participe în Grupa valorică A (n.r. - Phoenix a încheiat campionatul trecut pe locul 8), dar regulamentele Federației Române de Baschet s-au schimbat anul acesta. Conform noilor criterii, Phoenix nu a putut să se înscrie în Grupa valorică A, din motive financiare. Nu din cauza afilierii cu CSM Galați a ajuns Phoenix să joace în această grupă", a precizat Cosoreanu.

În cazul în care CSM Phoenix CSU Galați va câștiga Grupa C, va putea merge în faza secundă doar după ce clubul Phoenix își va plăti datoriile către federația de specialitate.

Citit 1323 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2018 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.