UPDATE| CSM Galați, punct important în fața lui Tadici

UPDATE| CSM Galați, punct important în fața lui Tadici
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 UPDATE: Echipa de handbal feminin CSM Galați a obținut primul punct, în urma remizei, scor 24-24 (9-14) în fața formației HC Zalău. 


Cu un lot restrâns din punct de vedere numeric, dar și cu câteva accidentări, echipa antrenată de Valeriu Costea va încerca să obțină toate cele trei puncte puse în joc, în fața propriilor suporteri, în primul meci al unei echipe a nou înființatului club municipal, CSM Galați.

"Ne pregătim să câştigăm cele trei puncte. De fapt, scopul nostru principal este acela de a câştiga toate cele trei puncte puse în joc la fiecare meci al campionatului. De aia ne pregătim, de aia muncim, să câştigăm şi astfel să avem încredere să abordăm pe mai departe campionatul cu capul sus", a declarat tehnicianul gălățean, la conferința de presă premergătoare meciului.

Din lotul CSM face parte, printre altele și Lăcrămioara Cîlici, jucătoare aflată la prima sa prezență în echipa de senioare a Galațiului. "Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este primul pe teren propriu. Sper din tot sufletul ca, la sfârşit, noi să fim cele care ne vom bucura de victorie. Vom da tot ce vom putea la momentul respectiv. Sunt gălăţeancă, însă va fi primul meci la senioare pentru o echipă din oraşul natal, sper să nu am emoţii suplimentare, aşteptăm un public numeros, care să ne susţină, pentru că avem mare nevoie", spus Lăcrămioara Cîlici.

După plecările a trei dintre jucătoare, dintre care două venite chiar în această vară, Marija Gedroit (la HCM Buzău) și Andreea Pătulean (la Corona Brașov), respectiv a gălățencei Andreea Taivan (Minaur Baia Mare), antrenorul Valeriu Costea consideră că este nevoie de transferarea a cel puțin 2-3 jucătoare pentru a atinge obiectivul propus în aceast an.

CSM Galați și-a propus clasarea în primele zece locuri, ceea ce ar duce atât la evitatea retrogradării directe, cât și a barajului, unde a jucat - vorbim, ce-i drept, de CSU Danubius - în ambele sezoane de când a promovat în prima ligă. "Având în vedere că au rămas 95 la sută dintre fetele care au fost anul trecut, e un obiectiv realizabil. Problema se pune la numărul de jucătoare. E un campionat foarte tare, un campionat cu contact fizic foarte mare, cu efort foarte mare. E nevoie de schimbări, ca fiecare din echipă să-şi aducă contribuţia şi s-o facă cât mai bine pentru realizarea obiectivului", a mai precizat Costea.

Intrarea spectatorilor la meciul de duminică, în premieră, se va face pe baza unui bilet care costă 5 lei (copii și adulți) şi va putea fi achiziţionat în ziua jocului, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, între orele 14.00 şi 17.00.

Citit 2495 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2018 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.