”Centura de Aur” vine la Galați

”Centura de Aur” vine la Galați

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

"Centura de Aur - Nicolae Linca", evenimentul pugilistic al anului, va avea loc la finalul acestei luni (26-29 septembrie) la Galați și va aduce pe ringul de box aproximativ 150 de sportivi din întreaga lume. Printre cei care vor reprezenta România - cu succes, speră cei din federația de specialitate - se află campionul mondial APB Mihai Nistor și dublii campioni europeni Robert Jitaru și Andrei Arădoaie. Invitații de onoare ai turneului vor fi pugiliștii gălățeni Lucian Bute și Cristian Ciocan. Pentru acest eveniment, Primăria municipiului Galați a alocat suma de 403.300 lei de la bugetul local, pentru organizarea și desfășurarea turneului, cu precizarea că aceasta este suma maximă ce poate fi acordată, în funcție de cheltuielile necesare.

Turneul se va desfășura la Patinoarul din Galați. Prețul biletelor de intrare va fi de 10 lei pe zi, iar un abonament pentru toate zilele de concurs va costa 30 lei, acestea urmând să fie puse în vânzare săptămâna viitoare, la casa de bilete a Patinoarului. Finala turneului se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 14.30, și va fi transmisă de TVR.

Citit 1647 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2018 18:44

2 comentarii

 • postat de Adrian Vineri, 14 Septembrie 2018 11:27 89.136.4.*** Link la comentariu
  3
  4

  Poate ne spune domnul Ionut Pucheanu si de ce le permite sa lipeasca afise pe refugiile din statiile de autobus.
  Acum ceva timp se plangea ca sunt vandalizate si ca nu stie cine face asta.

  De cele mai multe ori au toate datele de contact (majoritatea sunt afise) si mai sunt si evenimente sustinute chiar de Primaria Galati.

  Raportează
 • postat de kiko Vineri, 14 Septembrie 2018 08:34 5.2.208.*** Link la comentariu
  2
  6

  Ceva proiecte europene cu subiect, aplicabilitate si impact pe orasul Galati aveti in lucru? Ia sa vedem... Ca de artificii spectacole si competitii se pot ocupa altii, nu Primaria Galati. Drumuri facute, cabluri date jos de pe stalp, piste de biciclete in tot orasul, autorizatie de functionare pentru Gradina Publica (iluminatul acesteia dupa lasarea serii). Cam subtire Primaria Galati, nu vi se pare cam subtire lista celor facute?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.