UPDATE HANDBAL | Gălăţencele, faza meciului cu CSM Bucureşti
Foto: Sonia Baciu

UPDATE HANDBAL | Gălăţencele, faza meciului cu CSM Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE | Echipa feminină CSM Galaţi a fost învinsă în partida din deplasare cu deţinătoarea titlului de campioană, CSM Bucureşti, scor 26-19 (14-18), din etapa a treia a Ligii Naţionale. Cea mai spectaculoasă fază a meciului a fost reuşită de echipa gălăţeană în prima repriză: extrema dreaptă Cătălina Cioaric a venit în poziţie de inter, de unde a dat o pasă senzaţională, în spate, printre propriile picioare, pivotului Mădălina Conachi, care a scos o aruncare de la şapte metri.


CSM Galați, meci greu cu campioana | Echipa de handbal feminin CSM Galați va juca, duminică, 16 septembrie 2018, ora 17,30, TVR 1, cu campioana en-titre, CSM București, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale - Liga Florilor.

Fetele antrenate de Valeriu Costea vin după o remiză (24-24), cât o victorie, obținută în fața echipei HC Zalău, pe teren propriu.

După această partidă, CSM Galați mai are două etape dificile, una în deplasare la Corona Brașov și una acasă, cu HC Dunărea, în derbiul "Dunării de Jos".

Citit 2068 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 14:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.