Handbalistele de la CSM Galați au pierdut la Brașov
Foto: Sonia Baciu

Handbalistele de la CSM Galați au pierdut la Brașov
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: CSM Galați a pierdut clar partida de la Brașov, cu Corona, scor 31-21. Din formația gălățeană a lipsit principala marcatoare din acest început de campionat, Elena Livriniki, în urma unei accidentări la genunchi suferită în partida antrerioară, cu CSM București.


Echipa de handbal feminin CSM Galați va juca, astăzi (ora 18,00), la Corona Brașov, într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga Națională, Liga Florilor. Antrenorul Valeriu Costea speră să obțină un rezultat bun din această deplasare. "Mergem, ca la fiecare meci, să ne batem. Sper să ieșim cu bine și din acest joc. De asemenea, sperăm să mai găsim câteva jucătoare, pentru a reuși o "rotație" completă a lotului", a spus tehnicianul gălățean.

CSM Galați abordează jocul din această seară de pe poziția 12, cu 1 punct (un egal, cu HC Zalău, și două înfrângeri, cu Minaur Baia Mare și CSM București - campioana en-titre), în timp ce echipa din Brașov se află pe locul 7, cu 4 puncte (victorie cu CSU Cluj, înfrângere cu CSM București, egal cu CSM Slatina).

După această etapă intermediară, campionatul intern va intra într-o scurtă pauză competițională, determinată de convocarea lotului național. Meciurile se vor relua în primul weekend al lunii viitoare (6-7 octombrie), când CSM Galați va disputa derbiul "Dunării de Jos", cu formația HC Dunărea Brăila.

Citit 1318 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.