Victorie importantă pentru CSM Galați, în Liga Națională

Victorie importantă pentru CSM Galați, în Liga Națională
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: CSM Galați a câștigat, scor 22-16 (10-7), partida disputată cu HC Dunărea Brăila, din cadrul etapei a cincea a Ligii Naționale. În urma acestei victorii, CSM Galați se află pe locul 11, cu patru puncte. 


După o scurtă pauză competițională, determinată de convocarea lotului național, campionatul Ligii I revine în forță pentru echipa feminină de handbal CSM Galați, continuatoarea CSU Danubius. Gălățencele se vor confrunta, astăzi, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu formația HC Dunărea Brăila, într-un derbi al "Dunării de Jos".

Jocul de astăzi va fi unul care va avea nevoie și de sprijinul publicului, așa cum consideră și șeful secției de handabal a CSM Galaţi, Dan Pantea. "Meciul cu Brăila este ceva special pentru gălățeni. Rivalitatea de la fotbal s-a transferat în ultimii ani la handbal. Noi am reușit să o transferăm pe Cristina Andrița, o jucătoare care ne poate ajuta foarte mult. Ea este bucureșteană la origine și a evoluat în ultimele două sezoane la Baia Mare și Bistrița. Cred că publicul poate împinge de la spate echipa noastră. Avem puterea să învingem Brăila și simt că o vom face", a declarat Pantea, pentru pagina oficială a clubului gălățean.

În acest sezon, din lotul CSM Galați, antrenat de Valeriu Costea, fac parte următoarele jucătoare: Elena Șerban, Emilia Anghel, Roxana Caragea - Daciana Balaban, Alla Șeiko, Lăcrămioara Cîlici, Tamara Bokarici, Elena Livrinikj, Cristina Marcu, Cristina Clisu, Mădălina Conache, Denisa Șelever, Iulia Artean Stroe, Ana Maria Gogu și Raluca Tănasă, cele două din urmă fiind junioare. Cea mai recentă achiziție a CSM Galați, Cristina Andrița, are 24 de ani și joacă pe postul de coordonator. În ultimul sezon, aceasta a evoluat la Minaur Baia Mare, echipă nou promovată în prima ligă.

Biletele vor fi puse în vânzare în ziua meciului şi vor costa 5 lei. Sportivele care practică handbalul la nivel de junioare vor intra gratuit, în baza tabelului trimis către CSM Galați cu numele acestora și al antrenorului însoțitor.

Citit 2396 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2018 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.