Cupa Memorială Daniel Nechita

Cupa Memorială Daniel Nechita

Cristi Ignat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii iubitori de dans vor avea ocazia în acest weekend să se reîntâlnească cu armonia, frumuseţea şi eleganţa sportivilor cluburilor de specialitate din oraş, dar şi din ţară, la cea de-a opta ediţie a ”Cupei Memoriale Daniel Nechita”, competiţie ce se va desfășura în premieră la Sala Sporturilor "Dunărea", în coorganizarea cluburilor Fantezia și Beija Flor.

La eveniment vor fi prezente aproximativ 200 de perechi, sâmbătă, în ziua rezervată profesioniştilor, respectiv, în jur de 450 de participanţi, duminică, în ziua dedicată debutanţilor, atât la formaţii, cât şi la concursul de balet. Sâmbătă, de la ora 19.00, va avea loc "Gala" competiţiei, unde vor evolua cele mai bune perechi din concurs. Prima parte a zilei de duminică va fi rezervată debutanţilor, ca apoi, începând cu ora 14,00, pe ringul de dans să îşi facă apariţia formaţiile şi micii balerini.
Printre participanţi se vor afla şi sportivi de la cele două cluburi gălăţene de profil, Fantezia şi Beija Flor, precum și cei de la sucursalele gălățene ale cluburilor din București - Phoenix, Hobby Dance și Generația 9, dar şi dansatori din Republica Moldova. Accesul publicului în sală se va face pe baza biletului de intrare, în valoare de 25 de lei pentru sâmbătă, respectiv, 20 lei pentru duminică.
Aceasta este a doua competiţie de dans sportiv care se desfășoară la Sala Sporturilor în acest an, după "Cupa Beija Flor", din primăvară, astfel că președintele de la Beija este încrezător într-un nou succes al dansatorilor gălățeni. "Faptul că am reușit să readucem dansul în Sala Polivalentă ne onorează, dar ne și obligă să avem încă un eveniment de succes", a declarat Iulian Tenie, președintele Beija Flor.
Sâmbătă, competiția începe la ora 9.00, iar a doua zi, la ora 11.00.

Gălățeni, la competiții internaționale

Două dintre cele mai de succes perechi gălățene din ultima vreme vor absenta de la concursul din "Polivalentă". Rareș Vădana și Tea Neculae (Fantezia) vor participa la Campionatul Mondial rezervat juniorilor II secțiunea latino, ce va avea loc la Bilbao, în Spania, în timp ce perechea mixtă Mihai Paraschiv (Fantezia) - Irina Tudorache (Generația 9 București) va dansa la "internaționalul" latino de la Miami (SUA).

Citit 2253 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2018 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.