FOTBAL | Fetele, punct scos în prelungiri

FOTBAL | Fetele, punct scos în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa feminină FC Universitatea Galaţi a terminat la egalitate, scor 2-2, partida susţinută duminică, 14 octombrie 2018, în deplasare, cu Universitatea Alexandria, din cadrul etapei a cincea a Ligii 1.

Deşi echipa gălăţeană a dominat aproape în permanent, gazdele au condus cu 2-0 (goluri în min. 57 şi 70). AFC Universitatea Galaţi a reuşit să replice spre final, a redus diferenţa prin Carmen Marcu (min. 81) şi a egalat în minutul 90+3, prin golul marcat de Nina Anca din penalti.

Antrenorii Alex Caracaş şi Gabriel Călinescu au început meciul în formula: Abălaşei - Nina Anca, Prisăcari, Arnăutu - Moacă, Stamate, Răduc, Nica - Marcu, Surcică, Adelina Ion. Au mai intrat: Irina Topal, Roxana Pazargic, Roxana Ioan, Alexandra Ivan şi Valentina Ivan. La finalul partidei, conducătorii echipei din Alexandria au arătat că nu ştiu lucruri elementare, cum este cazul numărului de schimbări pe care le pot face. Aceştia au depus o contestaţie, susţinând că formaţia din Galaţi a făcut cinci schimbări, cu una mai mult decât prevede regulamentul, în opinia lor. În realitate, gălăţenii au procedat conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, care la articolul 46, punctual 3, precizează clar că “echipele participante în competiţiile de fotbal feminin, copii şi juniori au dreptul să efectueze cinci înlocuiri de jucători pe toată durata jocului”.

Citit 2065 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2018 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.