CSM Arcada, victorie clară la Câmpia Turzii

CSM Arcada, victorie clară la Câmpia Turzii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gata cu vacanța competițională! Sâmbătă, echipa gălățeană CSM Arcada, vicecampioana en-titre, a susținut primul meci din noul sezon, în deplasare, la nou-promovata CSM Câmpia Turzii. Lungul drum până în inima Transilvaniei a coincis cu o frumoasă și scontată victorie: 3-0 (25-14, 25-11, 25-23), chiar dacă condițiile de joc nu au fost dintre cele  mai bune. ”Am arătat ca o echipă pusă la punct cu pregătirea, am intrat bine în joc. Se știe că, de regulă, orice meci cu o nou-promovată este mai dificil. Noi ne-am făcut jocul, după cum ne-am propus, am respectat ideea tactică și a ieșt foarte bine. În setul al treilea a intervenit o scurtă perioadă de relaxare, apoi ne-am concentrat, am revenit rapid și ne-am impus. Era foarte important un debut cu victorie”, ne-a spus antrenorul Nicușor Harabagiu. Partida a fost arbitrată de un cuplu bucureștean: Cosmin Tudorache/Mihai Coman.

Arcada a trimis în teren următorul ”sextet”: Bissete, căpitanul echipei Ivan Raici, Sanderson, Cubrilo, Perez, Terzici - Armel Cabrela (libero). Au mai intrat Cuciureanu, Carasco și Kullo. Pe foaie s-au aflat Liviu Cristudor (care este și antrenor secund) și Lefterache.

Următoarele partide au loc tot în deplasare: la Steaua (sâmbătă, 20 octombrie), vine o etapă fără joc, întrucât Tricolorul - campioana en-titre, s-a retras din competiție (anunțul a fost făcut cu doar zece zile înainte de startul campionatului), apoi, în etapa a patra, gălățenii vor avea încă o deplasare foarte lungă, tocmai la Știința Explorări Baia Mare. Primul joc pe teren propriu va fi în luna noiembrie, cu SCM U Craiova.

Citit 1245 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2018 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.