CSM Arcada, victorie clară la Câmpia Turzii

CSM Arcada, victorie clară la Câmpia Turzii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gata cu vacanța competițională! Sâmbătă, echipa gălățeană CSM Arcada, vicecampioana en-titre, a susținut primul meci din noul sezon, în deplasare, la nou-promovata CSM Câmpia Turzii. Lungul drum până în inima Transilvaniei a coincis cu o frumoasă și scontată victorie: 3-0 (25-14, 25-11, 25-23), chiar dacă condițiile de joc nu au fost dintre cele  mai bune. ”Am arătat ca o echipă pusă la punct cu pregătirea, am intrat bine în joc. Se știe că, de regulă, orice meci cu o nou-promovată este mai dificil. Noi ne-am făcut jocul, după cum ne-am propus, am respectat ideea tactică și a ieșt foarte bine. În setul al treilea a intervenit o scurtă perioadă de relaxare, apoi ne-am concentrat, am revenit rapid și ne-am impus. Era foarte important un debut cu victorie”, ne-a spus antrenorul Nicușor Harabagiu. Partida a fost arbitrată de un cuplu bucureștean: Cosmin Tudorache/Mihai Coman.

Arcada a trimis în teren următorul ”sextet”: Bissete, căpitanul echipei Ivan Raici, Sanderson, Cubrilo, Perez, Terzici - Armel Cabrela (libero). Au mai intrat Cuciureanu, Carasco și Kullo. Pe foaie s-au aflat Liviu Cristudor (care este și antrenor secund) și Lefterache.

Următoarele partide au loc tot în deplasare: la Steaua (sâmbătă, 20 octombrie), vine o etapă fără joc, întrucât Tricolorul - campioana en-titre, s-a retras din competiție (anunțul a fost făcut cu doar zece zile înainte de startul campionatului), apoi, în etapa a patra, gălățenii vor avea încă o deplasare foarte lungă, tocmai la Știința Explorări Baia Mare. Primul joc pe teren propriu va fi în luna noiembrie, cu SCM U Craiova.

Citit 884 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2018 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.