BASCHET | CSM Phoenix CSU joacă, miercuri, la Galați
Foto: Sonia Baciu

BASCHET | CSM Phoenix CSU joacă, miercuri, la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați va juca, miercuri, 17 octombrie 2018, de la ora 19,00, împotriva formației CSM VSKC Miercurea Ciuc, într-un meci contând pentru etapa a doua din Liga Națională - Grupa C.

După o înfrângere la limită (88-93) în fața mureșenilor, runda trecută, gălățenii abordează jocul încrezători. "Va fi primul meci de campionat acasă, venim după o pauză puțin mai lungă și va fi un joc destul de echilibrat. Trebuie să fim atenți și, chiar dacă ne așteptăm să câștigăm, trebuie să tratăm meciul foarte serios. Mureșul era echipă de bătut, dar având în vedere că eram în acest efectiv de doar două săptămâni, cred că am făcut o figură bună. Dacă jucătorii importanți ar fi fost mai concentrați sau dacă am mai fi avut vreo doi jucători în rotație, altul ar fi fost rezultatul. Pentru acel prim punct din sezon, meciul a fost unul bun, care ne-a dat încredere pentru jocul cu Miercurea Ciuc", a declarat Vlad Corpodean, căpitanul echipei gălățene.

Prețul unui bilet de acces la acest joc este de 5 lei, iar copiii care practică baschetul la cluburile gălățene pot intra gratuit (alături de însoțitor din partea clubului).

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Sălii Sporturilor, cu începere de la ora 18,00.

Citit 1369 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2018 19:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.