CSM Galați, debut cu dreptul în Liga Națională

CSM Galați, debut cu dreptul în Liga Națională
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La aproape două luni de la startul Ligii Naționale de hochei, echipa CSM Galați a jucat în acest weekend prima "dublă" oficială, cu Sportul Studențesc.

Cu o componență a lotului, în mare parte, schimbată, gălățenii antrenați de ucraineanul Vadym Shakhraiciuk și Cornel Chiriță au avut un debut furtunos, cu foarte multe goluri marcate. Dacă în primul meci, CSM Galați a învins cu 16-0, cel mai bun marcator fiind Aleksandr Neznamov, cu 5 reușite, duminică, gălățenii au reușit scorul acestui început de campionat, 31-1. Cel mai bun marcator a fost tot Neznamov, cu 6 goluri.

Lotul CSM Galați este format din: Beres Szilard, Bogdan Popa - portari; Hildebrand Szabolcs, Denys Petrukhno, Cătălin Berdilă, Denis Zabludovscky, Evgeny Emelyanenko, Szocs Attila - fundași; Anton Butochnov, Vitaly Kiricenko, Dragoș Petrică, Aleksandr Neznamov, Lorincz Levente, Marius Mărcuș, Albert Zagidulin, Igor Fefelov, Adrian Irimia - atacanți.

Pentru hocheiștii de la CSM Galați, urmează o nouă etapă dublă pe teren propriu, vineri, 26 octombrie, și sâmbătă, 27 octombrie, în ambele zile de la ora 18.30, adversari fiindu-le cei de la Steaua.

Citit 1356 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.