FUTSAL | United, remiză la Odorheiu Secuiesc
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | United, remiză la Odorheiu Secuiesc
Andrei Crăciun, marcator a două goluri la Odorheiu și component al ”naționalei” de futsal
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de futsal United Galați a remizat, scor 3-3 (2-3), în meciul cu FK Odorheiu Secuiesc, disputat luni, în deplasare, contând pentru etapa a șasea din Liga I.

United a deschis scorul prin Borges, gazdele au revenit și au marcat două goluri consecutive, iar până la pauză, gălățenii au egalat și au trecut la conducere prin cele două reușite ale lui Andrei Crăciun. Partea a doua a jocului a fost "seacă" pentru gălățeni, care s-au văzut egalați pe final de meci, nereușind să mai puncteze.

Pentru gălățeni, acesta este primul meci pe care nu l-au câștigat în actualul campionat, iar în urma egalului au coborât în clasament. United se află pe locul al treilea, la egalitate (13 puncte) cu formația de pe locul secund, Autobergamo Deva, și la doar două puncte în urma liderului - Dunărea Călărași. De precizat că, pe teren, United are cinci victorii din cele șase meciuri disputate, astfel că dacă nu era penalizarea de 3 puncte din partea FRF, ar fi fost încă pe primul loc în clasament. În etapa următoare, peste două săptămâni, United va juca cu Informatica Timișoara, meci ce poate fi considerat o reeditare a finalei din sezonul trecut.

Pauza competițională se datorează acțiunii echipei naționale de futsal, din care fac parte și doi gălățeni, Octavian Cireș și Andrei Crăciun.

Citit 1037 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2018 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.