HANDBAL. CS Universitatea începe returul acasă

HANDBAL. CS Universitatea începe returul acasă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Handbaliștii gălățeni de la CS Universitatea - Divizia A va juca, astăzi, de la ora 13,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu formația CSU din Suceava, în primul meci al returului campionatului masculin. CS Universitatea se află pe locul 4, cu 7 puncte, iar adversarii săi se află pe locul al doilea, cu 9 puncte. În retur, gălățenii s-au impus la limită, scor 26-24.

Altfel, echipa de handbal feminin CSM Galați a pierdut, joi, în fața formației HC Măgura Cisnădie, cu scorul de 23-19 (11-9). Victoria sibienelor a  fost conturată în finalul jocului, ultimul sfert de oră. În minutul 46, la scorul 18-16, echipa din Cisnădie a înscris de patru ori consecutiv diferență ce nu a mai putut fi recuperată de gruparea gălățeană. Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Alla Sheiko cu 12 goluri, de altfel, primele șapte goluri ale gălățencelor au fost înscrise de aceasta, care a fost singura marcatoare din ultimele 22 de minute de joc.  

În clasamentul Ligii Naționale handbalistele de la CSM Galați sunt pe locul 11, iar în etapa următoare vor juca pe teren propriu cu U Cluj-Napoca, sâmbătă, 10 noiembrie, ora 17.00 (TVR).

Citit 686 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2018 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.