FUTSAL | United, încă o victorie în campionat
Foto: Sorin Pană | Sportul Ilustrat

FUTSAL | United, încă o victorie în campionat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Fotbaliștii de la United se menține pe primul loc în clasamentul Ligii I, după victoria categorică, scor 7-1 (2-0), în fața buzoienilor de la Gloria, în meciul etapei a opta, disputat marți, 6 noiembrie 2018, la Galați. Pentru gălățeni au înscris Borges, Cireș, Ignat, Crăciun, Rafinha 2 și Petică.

Meciul de marți a fost ca o încălzire pentru derbiul cu Dunărea, antrenorul Florin Ignat urmărind mai mult jocul decât evoluția scorului. ”Pentru mine nu a contat atât de mult rezultatul, cât jocul. A trebuit să le dau minute și celor care au jucat mai puțin în meciul de sâmbătă (n.r. - la meciul cu Informatica) și a ieșit bine”, a declarat tehnicianul gălățean. Chiar dacă au înregistrat rezultate bune pe tot parcursul turului, Ignat consideră că mai sunt câteva ”hopuri” importante de trecut. ”Mai avem două jocuri în deplasare, cu Dunărea și Miercurea Ciuc, și apoi acasă, cu Iașiul. Sperăm să trecem cu bine de aceste trei meciuri mai grele”, a precizat Ignat.

Constantin Burdujel, jucător al echipei United, spune că lipsa de experiență a adversarilor a făcut ca meciul să fie unul mai ușor. „Buzău are echipă bună, dar poate că lipsa de experiență și-a spus cuvântul, dar în rest mă bucur pentru rezultat și vreau să dedic această victorie soției mele care va naște azi (n.r. - luni). Am trecut cu bine de această parte a campionatului, cu doar două puncte pierdute. Ne dorim să ajungem cu bine în perioada Crăciunului, să avem doar victorii, și de asta vom da totul pe teren și vrem să câștigăm cât mai multe meciuri”, a concluzionat Burdujel.

United a reușit până acum să aibă cel mai bun parcurs, cu un singur rezultat egal, cel obținut în disputa cu FK Odorheiu Secuiesc, dar chiar și cu penalizarea din partea FRF, gălățenii sunt lideri, cu 19 puncte. Locul secund este ocupat de FC Dunărea Călărași (16 puncte), care urma să joace ieri seară cu FK Odorheiu.

Următorul meci, ultimul din tur, se va disputa luni seară, în deplasare, cu FC Dunărea Călărași și este considerat derbiul pentru primul loc. În acest an se vor mai disputa trei etape, United urmând să joace în deplasare cu Imperial Wet Miercurea Ciuc (primul meci din retur), cu Poli Iași (acasă) și cu Clujana Cluj (în deplasare), ca apoi campionatul să intre în pauză competițională până pe 19 ianuarie 2019.

În acest an, mai sunt de disputat patru etape din campionatul Ligii I de futsal. United va încheia cu meci în deplasare, la Cluj.

Citit 1482 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 16:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.