VOLEI FEMININ | CSU Belor, înfrângere categorică, pe teren propriu, cu Ştiinţa Bacău
Foto: Sonia Baciu

VOLEI FEMININ | CSU Belor, înfrângere categorică, pe teren propriu, cu Ştiinţa Bacău
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: CSU Belor Galați a pierdut, categoric, scor 0-3 (18-25, 19-25, 12-25), în fața formației Știința Bacău. 


Formația feminină de volei CSU Belor Galați va juca astăzi, pe teren propriu, cu Știința Bacău, în cadrul etapei a patra din primul eșalon. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor "Dunărea", cu începere de la ora 17.30, iar intrarea publicului este liberă.

Echipa gălăţeană încheie astăzi seria extrem de dificilă din prima parte a campionatului, întâlnind o pretendentă la locurile de podium, Ştiinţa Bacău, la fel ca precedentele două adversare, Alba Blaj şi CSM Târgovişte. Sydney Paige, voleibalista americană din lotul antrenat de Ileana Berdilă, anticipează un meci spectaculos, în care să se vadă plusul acumulat în precedentele două partide, în special la capitolul omogenitate. "Este o încântare să jucăm pe propriul teren, primele două meciuri nu au fost ce ne-am dorit, dar sperăm într-o creştere în acest al treilea meci. Am venit în august, am avut numeroase antrenamente, aşa că ne-am integrat, ne-am legat relaţiile de joc. Cred că e un lucru bun că am evoluat, până acum, în fața echipelor de top, pentru că am început să ne ridicăm nivelul de joc", a declarat Paige.

Basarabeanca Aria Andrievskaia se aşteaptă şi ea să se vadă o creştere a nivelului jocului. "Mă aștept să jucăm bine, să dăm totul pe teren, să ne sprijinim între noi. Vrem să remediem greșelile pe care le-am făcut în meciul trecut, pentru că în fiecare partidă acumulăm experiență și asta trebuie să ne facă să jucăm mai bine", a spus Andrievskaia.

Mihai Pantea, directorul clubului, s-a arătat oarecum surprins de tonusul ridicat al jucătoarelor. "Poate e mai bine că am jucat până acum împotriva echipelor de top din campionat, să creştem în omogenitate la jocuri în care oricum nu puteam emite mari pretenţii. Mă aşteptam să fie mai rău pentru moralul fetelor, pentru că nu am reușit să câștigăm nici măcar un set, dar, din ce văd și discut cu ele, observ că nu stau chiar rău cu psihicul. Important este să jucăm volei de calitate, să atragem publicul, chiar dacă unele dintre meciuri se termină cu eșecuri, căci trebuie să fim conştienți că e diferență de experiență. O echipă cu atâtea noutăţi în lot, cum este a noastră, se construieşte cam într-un an de zile, dar avem un lot serios, care vrea să facă performanță, astfel că mă aştept ca din retur, poate chiar mai devreme, să se vadă un progres major, inclusiv în ceea ce priveşte rezultatele", a declarat Mihai Pantea.

În primele două etape, CSU Belor a pierdut cu 0-3 meciurile disputate cu vicecampioana Alba Blaj, în deplasare, şi CSM Târgovişte, pe teren propriu, iar în etapa a treia a stat, în urma excluderii din campionat a formaţiei Penicilina Iaşi.

Citit 1323 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.