Hochei. CSM Dunărea, punct smuls în deplasare

Hochei. CSM Dunărea, punct smuls în deplasare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Hocheiștii de la CSM "Dunărea" Galați au făcut un meci de senzație, în ciuda înfrângerii în fața formației Corona Brașov - una dintre pretendentele la titlu în acest sezon.

Meciul, disputat miercuri seara, pe Patinoarul din Brașov, s-a încheiat cu victoria în prelungiri a gazdelor, care s-au impus cu scorul de 8-7 (2-1, 1-4, 4-2, 1-0). Scorul a fost deschis de gălățeni, prin Zagidulin, în minutul 7, iar brașovenii au replicat cu două goluri înscrise în doar 100 de secunde. În a doua repriză, CSM Galați a înscris de trei ori la rând (Fefelov, în superioritate numerică, Kiricenko și Neznamov) și a reușit astfel să ia un avans de două goluri (5-3, gol marcat de Rybalko). Avansul a fost consolidat în repriza a treia, prin reușitele lui Zagidulin și Fefelov, la 7-4 (min. 52), pentru ca finalul meciului să le aparțină brașovenilor, care au înscris o serie de trei goluri consecutive, ultimul cu doar 17 secunde înainte de final, aceștia trimițând meciul în prelungiri. Golul de aur a fost marcat în minutul 3 al reprizei suplimentare, de Peretyagin.

În ciuda înfrângerii, gălățenii, care au numai două luni de când s-au întrunit și au debut în campionatul din acest sezon în urmă cu doar o lună, au făcut un meci foarte bun, arătând că se pot bate de la egal la egal cu una dintre echipele pretendente la titlu - Corona Brașov (ocupanta locului secund). Acest fapt le dă încredere celor de la "Dunărea" că pot să spere chiar la lupta pentru finală.

Pentru CSM Galați, meciul de miercuri seară este cu atât mai important, cu cât hocheiștii de la SC Miercurea Ciuc au pierdut la Brașov cu 8-3.

În clasament, CSM Galaţi a rămas pe locul 3, cu 19 puncte din 8 meciuri, golaveraj 79-18. Pe primele poziţii se află Miercurea Ciuc şi Braşovul, echipe care au jucat mult mai multe meciuri decât gălăţenii. Al doilea meci al "dublei" cu Brașovul, programat inițial pentru 20 noiembrie, a fost amânat, acesta urmând să se dispute la o dată ulterioară. Următoarele jocuri pentru CSM vor avea loc la Galaţi, sâmbătă şi duminică, 17-18 noiembrie, în compania celor de la Sportul Studenţesc.

Pey per (no) view

Unii dintre iubitorii hocheiului, care au vrut să vadă meciul, au fost țepuiti de către Corona. Pe site-ul oficial al clubului există un serviciu de live video, contra cost (pay per view). Aceștia au plătit 3,6 euro, dar, deși banii au fost încasați, nu au putut beneficia de serviciu, fluxul nefiind funcțional.

Citit 1203 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.