Oţelul s-a impus în derbiul judeţean cu Sporting Liești

Oţelul s-a impus în derbiul judeţean cu Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE: SC Oțelul s-a impus, scor 1-0, în derbiul județean cu Sporting Liești, disputat sâmbătă, în deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cârjan, în minutul 42. În clasamentul Seriei I, SC Oțelul se află pe locul al doilea, cu 32 de puncte, dar cu un meci mai puțin (în urma retragerii formației CSM Roman, pe care gălățenii au învins-o) decât liderul - Gloria Buzău (35 p). Următoarea partidă a SC Oțelul va avea loc, tot în deplasare, sâmbăta viitoare, la Rm. Sărat. 


Antepenultima etapă din cel de-al treilea eşalon fotbalistic programează un meci foarte atractiv, între cele două echipe gălăţene din Seria I, Sporting Lieşti şi Oţelul Galaţi.

SC Oțelul Galați se va deplasa astăzi pe terenul din Liești, pentru partida care va începe de la ora 14:00. Pentru a nu-şi complica drumul spre promovare, Oţelul are doar varianta victoriei, într-un meci care se anunţă a fi dificil, în faţa unui adversar în mare formă. Sporting nu a mai cunoscut înfrângerea de opt etape. "A noua va fi cu ghinion", a pronosticat, mai în glumă, mai în serios, Alin Pânzaru, antrenorul Oţelului.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon, tot la Lieşti, când a fost egal şi la loviturile de departajare s-a impus Sporting, în "Cupa României".

"Cei de la Liești au o echipă bună, ne așteptăm la un meci dificil. Întotdeauna au fost ambiții aici, în zona noastră. Cu siguranță vor juca cum au jucat și ceilalți adversari împotriva noastră, cu ambiţii amplificate. Este o stare generală când întâlnești echipele din față, indiferent dacă te numești Liești, Buzău, Darabani, joci cu o ambiție în plus, vrei sa dovedești că ești și tu apropiat valoric de cei clasați mai sus. Va fi un meci încrâncenat și suntem pregătiți pentru el. Trebuie să obținem toate punctele", a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Suporterii Oţelului şi-au pregătit deplasarea la Lieşti pentru a fi în număr cât mai mare la meci. Doritorii sunt aşteptaţi la stadionul "Oţelul", plecarea fiind anunţată pentru ora 11.30. Costul deplasării este de 15 lei.

Înaintea acestei runde, "oțelarii" se află pe locul secund al clasamentului, cu un total de 29 de puncte, la trei puncte distanță de liderul Gloria Buzău, ecart care, în cazul unei victorii astăzi, se poate recupera în ultima etapă a turului, atunci când buzoienii vor sta, în urma retragerii din competiție a formației CSM Roman. Roș-alb-albaștrii au obținut până acum 9 victorii și 2 egaluri, sunt neînvinși, cu doar trei goluri primite, ceea ce reprezintă în continuare cea mai bună defensivă a Ligii 3.

De cealaltă parte, Sporting Liești ocupă poziția a 7-a a ierarhiei, acumulând 18 puncte, în urma celor 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri înregistrate, golaveraj 17-9.

După jocul de la Liești, "oțelarii" mai au de disputat două partide din turul actualei ediții de campionat, în deplasare cu CSM Rm. Sărat (24 noiembrie) și pe teren propriu cu Știința Miroslava (30 noiembrie). De partea cealaltă, Sporting va mai juca cu Ştiinţa Miroslava, în deplasare, şi cu CSM Paşcani, acasă.

Citit 4032 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 21:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.