Onofrei și Vlasie trec munții

Onofrei și Vlasie trec munții

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Cei doi gălățeni, jandarmul Cristian Onofrei și militarul Alexandru Vlasie - fost portar la echipa de fotbal Oțelul, au reușit să parcurgă deja o treime din cursa vieții lor, "Maratonul Unirii", o cursă pornită sâmbătă de la Galați și care se va încheia pe 1 decembrie, la Alba Iulia. În anul Centenarului, cu sprijinul Ministerului Culturii, Onofrei și Vlasie vor să îi omagieze pe dorobanții Regimentului 11 "Siret", așa cum știu ei cel mai bine, promovând sportului și mișcarea, prin parcurgerea traseului pe care l-au urmat în urmă cu o sută de ani ostașii gălățeni. Pentru cei doi sportivi, care vor pleca joi dimineață de la Măgura (județul Buzău), urmează partea cea mai dificilă, trecerea munților. Militarii se vor opri la garnizoanele din Brașov, Sibiu, Sebeș și Alba Iulia. În Cetatea Marii Uniri, la Alba, chiar de Ziua Națională a României, Cristi Onofrei și Alexandru Vlasie vor înmâna mesajul prefectului judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, şi comandanţilor celor două unităţi militare, către garnizoanele prin care vor avea onoare să treacă.

Citit 920 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Noiembrie 2018 21:34

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro