FUTSAL | United, victorie în ultimul meci din an, acasă

FUTSAL | United, victorie în ultimul meci din an, acasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Fotbaliștii de la United au câștigat, categoric, scor 5-1 (3-0), cu Poli Iași, în ultimul meci disputat pe teren propriu în acest an. Scorul a fost deschis de antrenorul-jucător Florin Ignat, în minutul 14. Kailon Borges a mărit avantajul, printr-un gol de generic, o ”foarfecă” din zero grade, iar Cojoc a ”închis” tabela primei reprize cu un alt gol deosebit. În a doua repriză, Kailon a mai marcat încă două goluri, cu care a reușit primul său hat-trick. Adversarii, veniți la Galați cu doar opt jucători, din care un singur portar, au marcat golul de onoare cu trei minute înainte de finalul jocului.  După acest succes, gălățenii au acumulat 25 de puncte și revin pe primul loc în clasament. Podiumul este completat de Informatica Timișoara (24 puncte) și Autobergamo Deva (23 puncte, dar un meci mai puțin).  În următoarea etapă, United va juca în deplasare, la Clujana Cluj.


Echipa gălăţeană United va juca duminică (ora 18.00, Sala Sporturilor) împotriva formației Futsal Poli Iași, într-un meci contând pentru etapa a doua a returului Ligii I de futsal. În tur, gălățenii s-au impus cu scorul de 6-2.

United se află, în acest moment, pe locul al treilea, cu 22 de puncte, la unul singur în urma primelor două echipe din clasament, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, dar cu o penalizare din partea FRF, de 3 puncte. Poli Iași ocupă locul 7, cu 12 puncte.

Formaţia gălăţeană nu are voie să facă paşi greşiţi în confruntarea de duminică cu Futsal Poli Iaşi, mai ales că vine după înfrângerea de la Miercurea Ciuc, singura de până acum, şi are nevoie de victorie pentru a rămâne pe podiumul Ligii I. „Mai avem două meciuri, cu Iaşi acasă şi în deplasare la Cluj. Cu siguranţă vom fi pregătiţi pentru ambele meciuri, să jucăm foarte bine, să le câştigăm şi, de ce nu, să încheiem anul pe primul loc, pentru că sunt meciuri directe între primele cinci echipe”, a declarat Florin Ignat, antrenorul principal al echipei gălăţene.

Oaspeţii de duminică au şi ei nevoie de victorie pentru a prinde ultimul loc de play-off, astfel că se anunţă o confruntare spectaculoasă, în care ambele echipe vor încerca să câştige.

Citit 1179 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2018 22:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.