Arcada, înfrântă după un meci spectaculos

Arcada, înfrântă după un meci spectaculos
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Voleibaliștii de la CSM Arcada au pierdut, scor 2-3, în fața formației belgiene Lindemans Aalts, în prima manșă din 16-imile competiției europene - CEV Cup, disputată marți seara pe teren propriu.

Cele două echipe au oferit publicului gălățean un spectacol voleibalistic de înaltă clasă, cu execuții deosebite și cu puncte reușite din situații aproape imposibile.

Formația gălățeană, participantă pentru al patrulea an consecutiv în cupele europene, a început meciul în forță și s-a impus în primul set cu 25-20. Belgienii au egalat situația cu un set în oglindă (25-20). CSM Arcada a preluat din nou conducerea, după un set trei câștigat foarte clar (25-16), dar s-a văzut egalată după setul patru, care deși a fost foarte echilibrat, cu mai multe egalități pe parcursul lui, a fost adjudecat de belgieni cu 25-22. În tie-break cele două echipe au mers ”cap la cap”, dar pe fondul unor greșeli, atât de serviciu, cât și de preluare, belgienii au câștigat setul și meciul deși nu porneau ca favoriți.

În urma acestui rezultat, CSM Arcada trebuie să câștige cu 3-0 sau 3-1 în meciul retur sau cu 3-2 și să se impună apoi și în ”setul de aur”. Manșa retur se va disputa miercuri, 5 decembrie, în Belgia.

Angel Perez, jucător al CSM Arcada spunea că nu au profitat suficient de oportunitățile meciului. ”Cred că belgienii au început mai bine, au pus mai multă presiune pe noi cu serviciu. Aam avut șansa noastră să închidem meciul în setul al patrulea, dar ăsta este sportul. În volei, dacă ai ajuns în setul decisiv oricine poate câștiga. Credem că putem obține o victorie în Belgia și să trecem în turul următor, dar trebuie să ne concentrăm mai mult și să facem cât mai puține greșeli. Trebuie să câștigăm cu 3-1 sau 3-2, dar și setul de aur”, a declarat Perez.

Până atunci, CSM Arcada va mai avea de jucat două meciuri în campionatul intern, ambele în deplasare, cu Unirea Dej (sâmbătă) și cu CS U Cluj (luni).


Voleibaliștii de la CSM Arcada au pierdut, scor 2-3, în fața formației belgiene Lindemans Aalts, în prima manșă din 16-imile competiției europene - CEV Cup, disputată marți seara pe teren propriu.

Manșa retur se va disputa miercuri, 5 decembrie, în Belgia.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 1159 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 06:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.