Meci cu miză mare pentru Oţelul

Meci cu miză mare pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

SC Oțelul Galați va disputa astăzi ultima partidă din turul Ligii a III-a, Seria 1, meciul urmând să aibă loc pe teren propriu, în compania formației Știința Miroslava. Jocul este programat de la ora 14-00, pe stadionul "Oțelul".

Meciul de astăzi este unul extrem de important pentru ambele combatante, aflate în luptă directă pentru promovare. Oţelul îl abordează de pe locul secund al clasamentului, cu 32 de puncte, în timp ce Ştiinţa Miroslava este pe a treia poziţie, cu un singur punct în urma formaţiei gălăţene.

Deasupra lor este SCM Gloria Buzău, care va sta în această ultimă etapă, în urma retragerii din competiţie a formaţiei CSM Roman, astfel că Oţelul are ocazia de a se apropia la trei puncte de echipa buzoiană.

În aceste condiţii, miza este imensă pentru Oţelul, astfel că se mizează pe o mobilizare totală în tabăra roş-alb-albaştrilor, pentru a se trece peste şocul înfrângerii din etapa trecută, printr-un joc convingător şi un rezultat prin care să demonstreze că a fost doar un accident şi, mai ales, să rămână în cursa pentru promovare.

Ţinând cont că meciul se va disputa de Zilele Galaţiului şi în ajunul Centarului Marii Uniri, conducerea clubului gălăţean a anunţat că accesul spectatorilor va fi gratuit. De asemenea, jucătorii Oțelului vor intra pe teren la jocul de astăzi în tricouri speciale care vor marca Centenarul, urmând ca acestea să fie dăruite înainte de startul partidei suporterilor prezenți la stadion.

Totodată, SC Oţelul invită publicul să vină la meci cu steaguri în culorile naţionale. "Recomandăm tuturor suporterilor să vină cu steaguri tricolore, pentru a celebra 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România", se spune într-un comunicat al clubului gălăţean.

Sporting, tot acasă

Sporting Lieşti, cealaltă echipă gălăţeană din Seria 1 a Ligii a III-a, va încheia prima parte a campionatului tot pe teren propriu, astăzi, de la aceeaşi oră (14.00), în compania echipei CSM Paşcani. Aflată pe locul 8, Sporting are mare nevoie de victorie pentru a rămâne la o distanţă recuperabilă de zona obiectivului său, primele cinci locuri. Lieştenii pornesc cu statut de favoriţi în faţa unei adversare slab clasate - locul 13, dar CSM Paşcani a dat semne de revenire în utlimele două runde, în care a obţinut un egal şi o victorie.

Citit 2458 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.